/Видео/ Общественици от Благоевград, ПП ГЕРБ, ВМРО се обединиха около кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на града
Неправителствени организации също подкрепиха независимия Андон Тодоров

Председателят на ОбС Благоевград Андон Тодоров  се кандидатира като независим кандидат за кмет на Благоевград и ще бъде подкрепен от ПП ГЕРБ, ВМРО и неправителствени организации.

Кандидатурата му ще бъде издигната от Инициативен комитет с председател Димитър Ирибозов и членове  архитект К. Христов, Калин Грънчавов, д-р Ирина Смилкова, бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов, зам.-областният управител Иван Стоянов, както и бившият ректор на ЮЗУ проф. Антони Стоилов.

Андон Тодоров обяви,че напуска поста председател на Общински съвет в Благоевград и няма да е вече общински съветник.

За мен Благоевград не е просто града, в който живея, а е истинска мисия и ми беше тежко 2г. да гледам как най-хубавия град в страната пропилява потенциала си.винаги съм вярвал и продължавам да вярвам, че в такива времена има нужда от смели решения и никакви колебливост“, коментира Андон Тодоров.

За да обявят подкрепата си за него в зала 22 „септември“ дойдоха областният лидер на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков, бившият вицепремиер Томислав Дончев, бившият шеф на МВР- Младен Маринов и Деница Сачева, която оглавяваше социалното министерство в предишното управление.

Залата беше препълнена с членове на ГЕРБ,  ВМРО, симпатизанти, общественици, културни дейци, който всички аплодираха изказванията и добрите думи в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Благоевград.  Зад кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград  застават истински патриоти от ВМРО, земеделци, еколози от Зелените, достойни офицери и сержанти от запаса, неправителствени организации и граждани.

Господин Тодоров е човек на действието, не на обещанията. Има опита, идеите за развитието на Благоевград. Смятаме, че Благоевград има нужда от такъв смел човек, той милее за Благоевград и иска да го промени.Благоевград няма време за експерименти с кметското място„, категоричен бе  Димитър Ирибизов от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Андон Тодоров.

Смятам, че един кмет като Андон Тодоров дава шанс на Благоевград да стане по-привлекателно място за живеене, заяви бившият вътрешен министър Младен Маринов.

Андон Тодоров може да направи Благоевград социален град, вярвам, че ще работи с огромно сърце за хората. Такова мнение изрази и бившият социален министър Деница Сачева.

„През 2019 г. на Благоевград беше нанесен тежък удар, тогава бяхме критикувани.  Сега си взехме поука и чухме хората, научихме си урока.  Какво искат жителите на областния град-  по-високи заплати и повече работни места- всичко това го откриваме в лицето на г-н Тодоров“, заяви на пресконференция Андрей Новаков.

Според Томислав Дончев за да се управлява един град добре е нужен лидер, какъвто е Тодоров, защото за да бъдеш успешен кмет, трябва и да си лидер. Изказването му беше бурно аплодирано от всички присъстващи в залата.

Свързани новини

Кметът на община Банско Стойчо Баненски и заместниците му се срещнаха с пенсионери по случай Деня на християнското семейство

vesito

Във връзка с ремонт на уличен водопровод: Спират водата на улици в Разлог

vesito

Министър Димитров участва в акция за разкриване на незаконен добив на инертни материали от р. Струма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.