БСП- Благоевград на дъното! Заради участие в листата на „Изправи се. Бг“ изключиха д-р Вангел Арабаджиев от червените редици
Мая Манолова е по лява от Корнелия Нинова, Милев съсипа градската организация с издигането на Р.Томов за кмет, категоричен е д-р Арабаджиев

БСП- Благоевград изключи от редиците си известния стоматолог д-р Вангел Арабаджиев. Това е станало на заседание на общинското ръководство, на което той не присъствал, нито бил уведомен, че предстои саморазправа с него.

„Разбрах случайно, вече не съм член на партията,в която членувам над 40 години, тоест в нея е минала по-голяма част от живота ми“, коментира пред „Струма“ д-р Арабаджиев. Най-големият абсурд е че са ме изключили заради неплатен членски внос защото не са намерили друг благовиден мотив. Представяш ли си, за членски внос, който в БСП е 2 лв. Когато го плащам аз обикновено давам по 100 лв. и никога не съм се интересувал за кои месеци плащам. Дал съм на тази партия много много, много повече пари отколкото нищожният им членски внос. А истината е, че са ме изключили, защото бях в кандидат-депутатската листа на Мая Манолова, която всъщност е 100 пъти по лявата от Корнелия Нинова. Вече бившите ми другари, така и не проумяха, че партията на Манолова не е срещу БСП. Идеята беше двете партии да се борят срещу ГЕРБ. И аз обявих официално още докато се правеха и листите, че не съм съгласен председателят на общинската структура на БСП Любен Милев да бъде единственият представител на Благоевград в червената листа.Това решение, което самият Милев наложи на база някакви номинации, които май само той е виждал докъде до позорния резултат в Благоевград БСП да стане не трета, а четвърта политическа сила. Друг е въпросът, че не някой друг, а хора от БСП ми помогнаха да бъде включен в листата на „Изправи се. Мутри вън“ и съвсем отговорно мога да кажа, че работих от цялото си сърце и душа ГЕРБ да не успеят да съберат мнозинство. А вече бившите ми другари е редно да помислят защо допуснаха ГЕРБ да има тук най-високия резултат страната.

Не мисля че това е заради свършеното от тях по време на 10-годишното им управление. Убеден съм че резултатът е наказателен вот към БСП, заради поведението на Милев, заради това че не можа да излъчи наш партиен кандидат за кмет, а направи погрешния ход в подкрепа на независимия Румен Томов. И поради още много причини, всички свързани с пагубната политика на БСП“, заяви д-р Арабаджиев.

От както са го изключили от партията никой от ръководството на БСП не му се обаждал за да го уведоми, че вече не е член. Самият той също не е ходил в червената централа, а и няма такова намерение, категоричен е че няма да си върне и партийния билет. „Не ми е гледал Милев, че да му го връча на него“ е железният довод на стоматолога, който е известен с това, че винаги открито и директно изразява позицията си.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Бившият съветник Димитър Урдев с важно предложение за съживяване на бизнеса в Благоевград

vesito

Времето днес, прогноза за сряда, 20 декември

vesito

Министърът на туризма с добра новина за Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.