Бизнес академия за млади предприемачи ще се проведе в Благоевград

Бизнес академия BASE стъпва за втора поредна година в Благоевград, за да излъчи най-добрите начинаещи предприемачи в Югозападна България за 2024 година.
Проектът на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен от Община Благоевград, има за цел да превърне областния център и региона в ключов фактор за инвестиции. Академията има амбиции да събере млади предприемачи, които ще имат възможността три месеца да се обучават от лектори, водещи в бизнеса, който управляват.
BASE се състои от 13 лекционни курса, които ще се провеждат всяка сряда от 17.30 ч. до 20.30 ч. за периода от 20.03.24 до 11.06.24 г.. Предвиден е 10 000 лева награден фонд за най-добрите бизнес проекти, осигурен от Фондация Америка за България.
Повече информация може да прочетете на:https://blagoevgrad.bg/…/forum-s-visok-obshtestven-interes…

Свързани новини

Царят на баничките Д. Бакалов: Хлябът няма да поевтинее, а напротив – цената скача

vesito

Благоевградските животновъди Василка и Янко Малакови искат да затворят цикъла и сами да произвеждат прясно и кисело мляко, сирене и кашкавал

vesito

Кола блъсна момиче на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.