Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен директор на „Пирин“

Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков е вероятният нов изпълнителен директор на „Пирин“, кметът Илко Стоянов проведе поредна среща с бизнеса за бъдещето на клуба
Бившият футболист на „Пирин“ Кирил Стойков ще бъде вероятната кандидатура за изпълнителен директор на клуба. Това съобщи на пресконференция кметът на Благоевград Илко Стоянов и добави, че засега името му се коментира само в неофициални срещи.
Следващата седмица ще бъде свикана извънредна сесия на ОбС-Благоевград, на нея съветниците се очаква да разрешат на Общинския футболен клуб да проведе общо събрание на акционерното дружество, което да гласува кадровите промени в Управителния съвет.
Кирил Стойков е добре познат на бизнеса и обществеността, той е изиграл над 200 мача за ФК „Пирин“, бил е изпълнителен директор на клуба от 2001 до 2006 г., а след 2007 г. става спортно – технически директор. Бившият футболист ще поеме ръководството на отбора от Велислав Елезов, който в момента е на поста. Очакванията са той да остане в администрацията и да работи за развитието на отбора.
Добрата новина от днес, е че кметът Илко Стоянов проведе поредната си среща с представители на бизнеса. По думите му 15-20 души към момента са декларирали готовност да помагат на отбора с различни суми.
„В момента клубът дава добри резултати, а това стимулира спонсорите“, каза Илко Стоянов.
Списъкът с рекламодатели се очаква да бъде обявен публично съвсем скоро.

Свързани новини

Най-добрият състезател по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион на България

vesito

Уважавана преподавателка от Благоевград има нужда от материална подкрепа. Да помогнем!

vesito

Община Гоце Делчев организира конкурс за най-атрактивно и добре украсено коледно дръвче в Градския парк

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.