Бившият съветник Димитър Урдев: Деца си играят необезпокоявано в Аквапарка, трябва ли нещо да се случи, за да реагира администрацията?

Бившият общински съветник Димитър Урдев отправи отново критика към ръководството на община Благоевград по повод концесията на Аквапарка в Благоевград. Той изказа възмущението, че не се назначена външна охрана на съоръжението. Там влизат и си играят деца и има опасност от инциденти.

„Един месец по-късно. Още един месец безпомощност от страна на Община Благоевград. Всеки момент можем да станем свидетели на инцидент с деца. Прилагам снимки от вчера вечерта на състоянието на Аквапарк Благоевград. Безхаберието е потресаващо“, коментира Димитър Урдев.

„Научихме се да рушим, а не да пазим съграденото от нашите родители. Притеснително е, че там няма външна охрана. Разрушени са оградите и то умишлено. Целият град минава от там и никой не се трогва“,  възмущава се бившият общински съветник.

Димитър Урдев е разбрал, че на предстоящата сесия на ОбС на 11-септември отново ще се дискутира наболялата тема с рушащия се воден парк.

„ Общинска администрация няма предложение по казуса и това е странно и буди недоумение“, добави още той.

Свързани новини

Какво се случва в Басейнова дирекция – Благоевград? В сградата влязоха прокурори и разследващи 

vesito

Руски съд наложи рестрикции върху опозиционната мрежа на Навални

Regiona

Ура! Ще има дискотека, ще ходим на обяд!

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.