„Kмете, виж!“: Нова платформа в Община Банско

С платформата „Kмете, виж!“ сме създали иновативен начин за участието на гражданите в подобряването на техния живот и околна среда. Чрез лесен и удобен интернет интерфейс всеки може да сигнализира за нередности в общината, свързани с градска инфраструктура, околна среда, неправилно паркиране, опасни сгради, замърсени с боклук площи и др. Платформата, посредством GPS координати автоматично насочва сигнала към администрацията, за която се отнася, спрямо мястото на подаване. Гражданите могат лесно да следят статуса на своите сигнали и да видят как общината откликва на подадените сигнали.
„Kмете, виж!“ не просто събира сигнали – тя създава връзка между гражданите и общинската администрация, заедно работейки за по-добро бъдеще.
Платформата е достъпна: https://kmetevij.com/

Свързани новини

Конкурс в Струмяни на тема:„Историята на моето родно място”

vesito

Журналистка от Благоевград стана Мисис Баба 2020

vesito

Министър Везиева: Благоевград има потенциал за развитие на креативна и рекреативна индустрия, заедно с кмета ще работим в посока промотиране на общината като място за инвестиции

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.