Важно съобщение за жителите на община Кресна!

З А П О В Е Д
​На основание чл. 44, ал. 1 и ал. 2 от ЗМСМА, във връзка с §2, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Наредба № 4 от 14.09.2004 г. за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителни и канализационни системи , чл. 32 от Наредба № 1 за опазване на обществения ред на територията на община Кресна и поради продължаващото засушаване, завишеното потребление на вода и осигуряването на редовно подаване на питейна вода на населението
З А Б Р А Н Я В А М :
1.Ползването на питейна вода за напояване на зелени площи /в дворове и градини/, миене на улици, моторни превозни средства, тераси и други пространства.
​2.За други цели освен битови, да се използват собствени водоизточници.
​3.При констатиране на нарушения на въведената забрана по т.1 от настоящата заповед, виновните лица ще бъдат санкционирани по реда и начина, регламентиран в Раздел VI от Наредба № 1 за опазване на обществения ред на територията на община Кресна.
4. С настоящата заповед да се оповестят жителите на община Кресна, като се обяви на таблото в община Кресна, в кметствата по населени места и на интернет страницата на община Кресна /www.kresna-bg.com/ .
Контрол по изпълнението на настоящата заповед възлагам на кметовете и кметски наместници на населени места в община Кресна и на Управителя на „В и К-Кресна” ЕООД, гр. Кресна.

Свързани новини

Поздравителен адрес от кмета на община Сатовча по повод 6-ти май

vesito

Община Благоевград подменя старото осветление с ново LED по основни булеварди и улици в областния център

vesito

Младите творци на Сандански с обща изложба

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.