Община Сатовча подписа още 7 допълнителни договора за финансиране на обекти с МРРБ

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов подписа общо 11 договора за финансиране на обекти с МРРБ, от които 7 договора преди два дни и 4 договора през миналата седмица. Обектите, които ще се реализират са за цялостно изграждане на нов двор в детската градина в село Слащен, доизграждане на тротоарите по главната улица на село Вълкосел, корекционни стени в село Кочан, корекционни стени в село Сатовча. Също така ще се извърши ремонт и рехабилитация на общински път в селата: Крибул, Слащен и Годешево. Ще бъдат основно ремонтирани площадните пространства в селата: Боголин, Туховища и Годешево. Ще се извърши основен ремонт на помещения в сградата на училището в село Вълкосел. Предстои провеждането на процедури за избор на изпълнители на СМР на посочените обекти, съгласно изискванията на закона за обществените поръчки, коментира кметът Мименов.
С реализацията на проектите ще се подобри качеството на живот на жителите на община Сатовча, както и ще се подобри туристическият поток в населените ни места.

Свързани новини

„Зелено семейно приключение“ в лесопарк Хисарлъка

vesito

Нов шишеяд за събиране на пластмасови бутилки поставиха в Градската градина в Благоевград

vesito

Кметът на Разлог Красимир Герчев: Честит празник здравни работници!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.