Община Дупница започва поставяне на камери за видеонаблюдение на изчистените райони

Уважаеми граждани на Дупница и региона, уведомяваме Ви, че служителите на ОП „Чистота и поддръжка на териториите за обществено ползване“ неуморно почистват образувалите се нерагламентирани сметища в града и покрайнините. Общинските работници се натъкват на какви ли не „находки“ в ежедневната си дейност – от дивани, печки, матраци, до всякакъв вид строителни отпадъци!
Припомняме, че на телефоните на отдел „Екология“ всеки жител може да направи заявка за извозване на едрогабаритни ненужни вещи, оставени до местата за събиране на битови отпадъци.
За строителни отпадъци, мястото за изхвърляне е Депото за строителни отпадъци, до гр.Бобошево.
Във връзка с предстоящата смяна на гуми на превозните средства, обръщаме внимание, че служителите на ОП „Чистота“ нямат ангажимент към събиране и складиране на непотребни вече гуми, нека не окупираме контейнерите с тях. Община Дупница започва поетапно поставяне на камери за видео наблюдение на вече изчистените райони, като ще следи стриктно и налага санкции на нарушителите, които продължават да замърсяват! В наши ръце е това да пазим, за да живеем в един по-чист и приветлив град.
Няма налично описание на снимката.
Може да бъде изображение с 3 души
Няма налично описание на снимката.
Може да бъде изображение с 2 души, катерачи и офроуд автомобил

Свързани новини

Тъжна вест! Трета жертва в лекарското семейство Вакльови

vesito

Летен ваканционен пленер за децата на Сандански

vesito

Софийска частна болница ще вдига комплекс със СПА център, басейни, фитнес и 12 къщи край Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.