Акция за премахвана на стари коли в Благооевград

Комисия от експерти, назначена със Заповед от кмета Методи Байкушев, започва проверка за излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), паркирани или изоставени на терени общинска собственост.

След установяване на собствениците и съставяне на констативни протоколи за техническото състояние на автомобилите, ще бъдат връчени предписания със срок за доброволно премахване.

За неизпълнение на предписанията в срок, комисията ще съставя актове за установяване на административни нарушения и излязлото от употреба моторно превозно средство ще бъде премахнато за сметка на собственика на площадка за временно съхранение или Център за разкомплектоване на ИУМПС.

Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“ има готовност при заявка да премества безвъзмездно автомобилите на хора в неравностойно положение в рамките на града.

 

 

Свързани новини

Времето днес, прогноза за събота, 9 март

vesito

Благоевград е домакин на турнир по водна топка „Купа България“

vesito

Сгащиха крадци на ток на ул. „Андрей Ляпчев“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.