Нови върхове в състезателната история на Таекуон-до клуб “Хоук – Банско”

Таекуон-до клуб “Хоук – Банско” спечели три медала на Държавното първенство по Таекуон-до ИТФ, което се проведе на 24 и 25 февруари в столичната зала Триадица.
В турнира се включиха 21 клуба от цялата страна, които се състезаваха в дисциплините спаринг и силов тест , като целта е селекциониране на национален отбор за предстоящото Европейско първенство в средата на м.април в гр.Копер, Словения.
Таекуон-до клуб “Хоук – Банско” се включи в Държавното първенство с най добрите си състезатели, които под ръководството на треньора си Николай Кехайов спечелиха 3 медала. Катрин Гемкова , както винаги, е на първо място в спаринг за жени до 67 кг. Мартин Димитров също е първи в спаринг юноши старша възраст +75 кг. Иван Чеканаров зае трето място спаринг юноши старша възраст до 63 кг. Добро представяна направиха и младите надежди на клуба Мария Котиркова и Боян Стипцов.
Следващото участие на банскалии е на Държавното първенство по Кик-бокс в стил „лоу кик“, което ще се проведе в гр .Стара Загора от 8 до 10 март.
Желаем им успех!

Свързани новини

Кметът Димитър Бръчков, член на УС на НСОРБ, изрази категорична позиция срещу окрупняването във ВиК сектора

vesito

Изнесени приемни дни по селата организира кметът на Община Радомир Кирил Стоев.

vesito

Кметът на Дупница раздаде рози на дамите в общината за 8-ми март

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.