В подкрепа на дамите с диагноза рак на гърдата в Сандански

Фондация Нана Гладуиш- Една от 8 ще посети гр. Сандански със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата, да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.
На 11.03.2024 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала.
По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията.
Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.
За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 на телефон: 0878 16 17 18 от 26.02.2024 г. между 10:30 ч. и 16:00 ч.
Срещата с Една от 8 се осъществява с подкрепата на община Сандански и ще се проведе в Заседателна зала на Общински съвет, адрес: гр. Сандански, бул. Свобода 14.
Заповядайте! Вашите сърдечни приятелки от Една от 8 ви очакват!

Свързани новини

Оля придружи гости от Саудитска Арабия

vesito

Заведенията в Благоевград останаха затворени, ресторантьори питат: Как ще работим при условието за отстояние между масите и по 4 души максимум на маса?

vesito

Ансамбъл Пирин, Биг бенд, Камерна опера и Градска художествена галерия да станат културни институти, предлага кметът Байкушев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.