Сметка на Банско взриви държавата. Супа за 49 лв. и кафе на 12 лв. СНИМКА

Сметка за скромно хапване на Банско взриви държавата. Възмутени потребители в социалните мрежи споделят касова бележка от популярно заведение в курортното градче. На нея за общо 7 артикула клиентите е трябвало да заплатят 246 лева сметка.

Кафето струва 12 лв., топлото какао – 14 лв. Хората обаче са най-възмутени от супата от целина, която е на стойност 39 лева за порция. Някои от тях споделят и цената на зеленчука в хранителните магазини. Цената за глава целина в най-разпространените онлайн супермаркети варира от 1 до 4 лв. в зависимост от това дали стоката е био или не. Потребители посочват също, че и останалите цени в сметката са не по-малко шокиращи. Там виждаме също лазаня „Болонезе“, която струва 44 лева за порция. Спагети „Карбонара“ пък струват 39 лева за порция.

Свързани новини

Преди акцията на ДАНС шефката на Агенция „Митници“ уволнила…

vesito

Времето днес, прогноза за понеделник, 22 януари

vesito

Най – популярната млада БГ група ще изнесе концерт в Гоце Делчев в началото на септември

vesito

1 коментар

д-р Менгеме 16.02.2024 10:38 at 10:38

Това в момента е цената на зеленчукова крем супа в ресторанта ICE Q – Зьолден на 3 048 м надморска височина – gemüsecremesuppe – 12 €
emmentaler ravioli I radicchio pesto
vegetable cream soup I cheese ravioli I radicchio pesto
P.S. – https://www.iceq.at/ice-q.html – за справка

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.