Времето днес, прогноза за сряда, 20 декември

Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена, предаде БНТ. Минималните температури ще са между минус 2° и 4°, в София – около минус 2°.

През деня максималните температури ще бъдат между 8° и 12°, в София – около 8°. Денят ще започне слънчево, но в котловините и около водните басейни ще остане мъгливо. След обяд облачността ще започне да се увеличава, най-рано в западните райони. Валежи обаче, са малко вероятни. Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието – умерен вятър от юг-югозапад. Сутрешни мъгли се очакват край морския бряг, които обаче бързо ще се разсеят до слънчево време.

И в планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България облачността ще се увеличава, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.Температурите там ще се понижат в сравнение с вчера и максималните в курортите ще са между 5 и 8 градуса.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 декември

vesito

Евроинс стартира национален студентски конкурс под надслов „Евроинс- школа за таланти“
Конкурсът е по повод 25-та годишнина от основаването на дружеството

vesito

Дом за пълнолетни лица с физически увреждания „Ильо войвода“ отбеляза своя 53-ти рожден ден!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.