Времето днес, прогноза за сряда, 20 декември

Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена, предаде БНТ. Минималните температури ще са между минус 2° и 4°, в София – около минус 2°.

През деня максималните температури ще бъдат между 8° и 12°, в София – около 8°. Денят ще започне слънчево, но в котловините и около водните басейни ще остане мъгливо. След обяд облачността ще започне да се увеличава, най-рано в западните райони. Валежи обаче, са малко вероятни. Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието – умерен вятър от юг-югозапад. Сутрешни мъгли се очакват край морския бряг, които обаче бързо ще се разсеят до слънчево време.

И в планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България облачността ще се увеличава, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.Температурите там ще се понижат в сравнение с вчера и максималните в курортите ще са между 5 и 8 градуса.

Свързани новини

EРМ Запад отстрани напълно всички аварии по електроразпределителната мрежа, причинени от лошото време

vesito

Млад бизнесмен от Благоевград стана татко на дъщеричка

vesito

Отиде си футболна легенда от село Коларово  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.