Времето днес, прогноза за събота, 28 октомври

Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°. Максималните – между 22° и 27°, в комбинация със слаб до умерен, вече северозападен вятър, предаде БНТ. През деня облачността бързо ще намалее и в следобедните часове в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. И по Черноморието сутринта облачността ще бъде значителна, но след обяд ще се разкъсва и намалява. Ще духа до умерен северозападен вятър, а вълнението на морето ще отслабне. В планините ще бъде с променлива облачност, която в следобедните часове също ще се разкъсва и намалява.

През уикенда ще бъде ветровито, с умерен, по билата временно силен вятър с посока от югозапад. Температурите и там съвсем слабо ще се понижат. Метеорологичното време остава почти лятно с температури до края на месец октомври между 22° и 27°. Ще се задържи и слънчево, с изключение на източните райони, където ще има повече облаци, мъгли и слаби ръмежи.

Свързани новини

Нов ужас! 54-годишна учителка от село Стоб почина след ваксинация

vesito

Почивката е Банско – красива природа, високо качество и достъпни цени

vesito

АПИ пуска търг за проектиране на половината „Струма“ през Кресна

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.