Времето днес, прогноза за събота, 28 октомври

Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°. Максималните – между 22° и 27°, в комбинация със слаб до умерен, вече северозападен вятър, предаде БНТ. През деня облачността бързо ще намалее и в следобедните часове в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. И по Черноморието сутринта облачността ще бъде значителна, но след обяд ще се разкъсва и намалява. Ще духа до умерен северозападен вятър, а вълнението на морето ще отслабне. В планините ще бъде с променлива облачност, която в следобедните часове също ще се разкъсва и намалява.

През уикенда ще бъде ветровито, с умерен, по билата временно силен вятър с посока от югозапад. Температурите и там съвсем слабо ще се понижат. Метеорологичното време остава почти лятно с температури до края на месец октомври между 22° и 27°. Ще се задържи и слънчево, с изключение на източните райони, където ще има повече облаци, мъгли и слаби ръмежи.

Свързани новини

Община Дупница започва дейности по почистване и косене на тревните площи на територията на общината

vesito

МОН пусна новите варианти на тестовете за НВО след 7. клас

vesito

Времето днес, прогноза за неделя, 10 декември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.