6-годишно падна от прозореца на втория етаж на детска градина, не казали на родителите

Казаха, че детето не е паднало от прозореца на тоалетната, а бутнато по стълбите от друго дете“, заяви кметът на село Мирово

6-годишно дете падна от прозорец на втория етаж на детска градина в село Мирово, сигнализират родители пред Нова тв.

„След падането директорката го качва в стаята, но на детето му става зле. Без да уведоми родителите, директорката го води на педиатър“, разказва жена.

„Детето още има болки, водихме го на лекар в Първомай, сега трябва да мине през рентген, да му правят изследвания“, разказа майката.

„Инцидентът е станал в понеделник, а аз едва в четвъртък разбрах. При това казаха, че детето не е паднало от прозореца на тоалетната, а бутнато по стълбите от друго дете“, каза кметът на селото. Според него дали директорката ще подаде оставка, е нейно лично решение, но хората са недоволни. Освен това  при норматив от 20 деца групата посещават само 11. Родители се заканват, че няма да пускат децата в градината, ако остане същата директорка. Самата директорка отказа да застане пред камера, съобщиха от Нова тв. От община Братя Даскалови обещали да направят проверка.

Свързани новини

10 въпроса отправи А. Тодоров към Р. Томов, иска точни отговори
Близо 100 хил.лв са дадени за медийно отразяване

vesito

Еврохолд изказва благодарност на 1700 служители на Електрохолд за непрекъснатата работа по отстраняването на авариите и повредите в Западна България

vesito

До 3 години затвор за мъжа, поругал гроба на патриарха

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.