Д-р Елина Смилкова: Андон Тодоров е готов да води битки в името на справедливостта

Подкрепям кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград, защото съм уверена в неговите качества. Той е точният човек, който да поеме управлението на нашия град. Амбициозен, успял в личния си живот и бизнеса, доказал се като политик, който милее за родния град. Като общински съветник и като председател на Общинския съвет е действал последователно, воден винаги от интереса на гражданите на Благоевград. Смел и упорит, готов да води битки в името на справедливостта и отстояването на законността и правилата.

По време на най-тежките месеци на кризата с Ковид-19 в Благоевград бях свидетел на усилията му да помогне на благоевградските медици за справяне в онази тежка ситуация.

Г-н Тодоров не пестеше усилия и енергия да съдейства на всички, когато бяхме поставени в безпрецеденти условия.

Вярвам, че с такава загриженост ще управлява като кмет нашия град. Обърнат с лице към всеки, изпаднал в беда.

Вярвам, че той ще се отнесе със загрижеността на добър стопанин и към болничните заведения. Запозната съм с програмата му в сверата на здравеопазването и напълно я одобрявам, защото включва работещи и полезни мерки, които ще повишат ефективността на здравните грижи.

 

 

Свързани новини

В деня на родилната помощ кметът на Благоевград Методи Байкушев посети Родилното отделение на МБАЛ-Благоевград

vesito

Публично обсъдиха бюджета на община Гоце Делчев за 2024 година, който възлиза на близо 60 милиона лева

vesito

Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК „Пирин“  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.