Д-р Елина Смилкова: Андон Тодоров е готов да води битки в името на справедливостта

Подкрепям кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград, защото съм уверена в неговите качества. Той е точният човек, който да поеме управлението на нашия град. Амбициозен, успял в личния си живот и бизнеса, доказал се като политик, който милее за родния град. Като общински съветник и като председател на Общинския съвет е действал последователно, воден винаги от интереса на гражданите на Благоевград. Смел и упорит, готов да води битки в името на справедливостта и отстояването на законността и правилата.

По време на най-тежките месеци на кризата с Ковид-19 в Благоевград бях свидетел на усилията му да помогне на благоевградските медици за справяне в онази тежка ситуация.

Г-н Тодоров не пестеше усилия и енергия да съдейства на всички, когато бяхме поставени в безпрецеденти условия.

Вярвам, че с такава загриженост ще управлява като кмет нашия град. Обърнат с лице към всеки, изпаднал в беда.

Вярвам, че той ще се отнесе със загрижеността на добър стопанин и към болничните заведения. Запозната съм с програмата му в сверата на здравеопазването и напълно я одобрявам, защото включва работещи и полезни мерки, които ще повишат ефективността на здравните грижи.

 

 

Свързани новини

Административният съд реши: Методи Байкушев е законно избран за кмет на Благоевград

vesito

/Видео/ Бизнесът в Благоевград масово затваря заведенията, клиентите рязко намалели, оборотите паднали. Други се веселят със зурни до зори…
Сами затваряме заведенията, важно е да сме здрави, след това е бизнесът, коментират ресторантьори

vesito

Банскалии завладяха сцената на театъра в Пазарджик

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.