Яне Янев: Само Николай Шушков може да изведе Благоевград от тежката криза и да превърне общината в работеща за всички граждани институция

Благоевград в последните години не случи на управници и затова е в такъв застой, граничещ с упадък. Сега има шанс кормилото да се държи от градоначалник с авторитет, експертиза и силно лоби, както в централната власт, така в Брюксел и със силни позиции в англосаксонска общност. Познавам Николай Шушков още като шеф на митницата и сме водили битки от двете страни на барикадата, когато ставаше въпрос за акциза на домашната ракия и поминака на лозарите. Оттогава са минали много години и те ме карат след всичко, което съм видял в политиката да мисля, че Николай Шушков е единствен между всички кандидати, който може да превърне Благоевград в това, което заслужава – богат, подреден и проспериращ град. Благоевградчани да имат община усвояваща сериозни инвестиции с работещ екип, вежлива администрация и солиден експертен и административен капацитет. Само Николай Шушков може да изведе Благоевград от тежката криза и да превърне общината в работеща за всички граждани институция. Всеки друг кмет ще защитава интересите на групировки и ще дърпа чергата към партията, която го е номинирала.

Шушков като независим кмет ще укроти страстите, ще притъпи партийните противоборства и ще бъде наистина кмет на всички благоевградчани. Затова призовавам жителите на града да гласуват мъдро, с разум за Николай Шушков – кандидатът, който наистина може да поведе областния център в правилна посока.

Сега в този момент на Благоевград му е необходим солиден администратор, улегнал човек, християнин доказал, че защитава исконните ценности и традиции на нашия край.

Купуването и проавнето на гласове е престъплене.

Свързани новини

Заведението „Папараци“ в Благоевград хлопна кепенци

vesito

Въвежда се режим на водата в четири населени места -община Струмяни

vesito

Три часа съдът заседава по делото за смъртта на студентката Фатиме

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.