Шок! Родилка от кв.“Еленово“ почина по време на планирано секцио в МБАЛ-Благоевград

29-годишна родилка от кв.“Еленово“ почина по време на планирано секцио в МБАЛ-Благоевград. За ужасната трагедия сигнализираха на ИА „Региона“ близки на починалата жена. Те обясниха, че младата майка постъпила за раждане вчера и по време на операцията починала. Издъхнала по време на упойката, бебето изобщо не е било изродено.

„Възмутени сме от медиците в болницата. Жената отиде да ражда и изобщо не се върна“, възмущаваха се близките, които са потънали в скръб.

Репортер на ИА“Региона“ се свърза с гинеколога на починалата жена, който потвърди за смъртта на родилката.

„ Жената имаше реанимационен проблем, падна и сатурацията. Изобщо не можа да се направи операцията. Днес ще бъде извършена аутопсия и ще се установи точната причина за смъртта на жената“, коментира медикът.

29-годишната Евгения не е имала проблеми по време на бременността. Преди 3 месеца е била заразена с ковид, оздравляла бързо след лечение в болницата.

Жената била майка на 3-годишно детенце. Вчера било второто и раждане.

След усложнението по време на секциото бил извикан спешно и д-р Огнян Митев, който е директор на МБАЛ-Благоевград. Медиците са в шок след смъртта на родилката.

Свързани новини

Екип от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Белица гостува на  I ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Монтана

vesito

Няма край! И шивачка от Благоевград с коронавирус, изследват останалите 25 работници от предприятие в кв. „Еленово“

vesito

ПРОВЕДЕ СЕ ВТОРО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.