Шефът на дирекция “Социално подпомагане” в Благоевград Александър Балев пребори коронавируса и споделя: Никой не е застрахован от нищо!

Директорът на дирекция “Социално подпомагане” в Благоевград Александър Балев пребори коронавируса и вече се чувства добре.

“ Никой не е застрахован от нищо“, коментира той пред ИА “Региона“ и обясни,че в момента е под карантина и спазва всички разпоредби на министерството на здравеопазването.

Преди няколко дни Александър Балев даде положителен резултат за Ковид-19, като и петима души от дирекция “Социално подпомагане” в Благоевград. Един човек вече е напълно излекуван и се е върнал на работното си място.

10 са новите потвърдени случаи на коронавирус в Благоевградска област за изминалите 24 часа по данни на Единния информационен портал.

Свързани новини

ТИР се преобърна край село Елешница

vesito

Търси се директор на Басейнова дирекция – Благоевград, заплатата до 2 964 лв.

vesito

Методи Байкушев ще поиска предсрочно пускане на движението по моста за село Покровник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.