Шест медала на Евро 24 за Таекуондо клуб “Хоук – Банско”

От 15 до 21 април в гр.Копер ,Словения, се проведе Европейското първенство по Таекуондо ITF за мъже и жени, юноши и девойки, момчета и момичета. В надпреварата взеха участие над 800 състезатели от 34 държави. Българската делегация се включи с 86 състезатели във всички възрастови групи. Двама от най- добрите състезатели на Таекуондо клуб “Хоук – Банско” – Катрин Гемкова и Мартин Димитров, бяха част от националния отбор. Те спечелиха общо шест медала в индивидуалните и отборни дисциплини! Катрин Гемкова е с първо място спаринг отборно жени, на второ място отборно силов тест и с бронз на индивидуално спаринг жени до 67 кг.
Мартин Димитров е на трето място спаринг отборно юноши старша възраст, на трето място спаринг индивидуално юноши старша възраст +75 кг и на 3 място за специална техника юноши старша възраст. След успешното участие на Евро 2024, треньорът Николай Кехайов подготвя състезателите от Таекуондо клуб “Хоук – Банско” за международен турнир в Босна и Херцеговина в края на месец-май.
Puede ser una imagen de una persona y texto

Свързани новини

Община Банско монтира стойки за велопаркинги

vesito

Отборът на НУ “Яне Сандански”в Разлог спечели общинския етап на детски турнир по мини футбол “Арена Саяна”

vesito

Традиционнен спортен празник “Мама, татко и аз”в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.