Хороскопът на Алена: Финансов успех очаква Лъвовете, Девите да изпълнят дадени обещания

ОВЕН

До обед в почивния ден поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване на бизнеса си. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори.  Прибързаността ви вреди. Следобед не се обвързвайте със сериозни обещания, ако са свързани с бъдеща съвместна търговска дейност, за да не претърпите загуби. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

ТЕЛЕЦ

Делова среща в почивния ден, последвана от хубави новини, ще предизвиква очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви, ако не допуснете странична намеса да осуети работата ви. Професионалните ви изяви да впечатляващи. Разговорите за кредитиране на бизнеса ви са успешни. Внимателно обмислете каква сума ще искате. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В почивния си ден очаквайте поредната новина за финансови постъпления. Пред вас ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. За всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите денят изисква да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

РАК

Организирайте по различен начин работата си в този почивен ден. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си. Напрежението, което сте създали на работното място, може да се запази за дълго. В поведението си се придържайте към коректност и проявете такт и разбиране към колегите си. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

ЛЪВ

В почивния ден обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех. Не споделяйте идеите си и впечатленията от постигнатото дори и с коректните си делови партньори, защото сами ще си създадете проблеми заради опити да ви отнемат идеята. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Съобразете се с изискванията на работното място, които в почивния ви ден играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни. Завършете отдавна отлагани задачи и изпълнете дадените обещания. Внимавайте със запознанствата, особено в деловите отношения. Следобед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Сутринта в почивния ден ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни, въпреки че имахте тази възможност. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори. Не проявявайте ината си на работното място, ако искате да избегнете скандалите и изясняване на отношенията. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в почивния  ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Служебните разговори и общуването с ръководството са успешни в почивния ден, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение. Ще ви изненадат с новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот. Ако ви предложат делово пътуване, което трябва да осъществите днес, не го отказвайте. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

В никакъв случай не се заемайте с нови задачи в почивния ден под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си. Не влизайте в спор с никого на работното място, дори и ако твърденията ви са правилни. Приемете и мнението на колегите си, обсъдете го, а след това вземете крайно решение. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Пригответе се за неочаквани, но закономерни затруднения на работното място и в личните отношения, предизвикани в почивния ден от странични фактори. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целите си. Вечерта се усамотете. Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ВОДОЛЕЙ

Сблъсквате се с трудности, породени в семейството. Денят е почивен ви носи материални успехи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Прочетете отново, но без да подписвате подготвените договори и финансови документи. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Възможни са разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена.

РИБИ

От сутринта в почивния ден сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е дразнещо, нещо нетипично за представители на Везните, с претенции че за вас са важни красивите отношения, думи и дела. Извинете се. Осъзнайте колко неприятни сте били, само защото искате да получите по-високо професионално признание. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

Свързани новини

Поръчката на диоптрични стъкла и рамки за очила не е толкова лесно

vesito

Защо ви е необходим мощен компютър за игри?

vesito

Заеми с 0% лихва устойчива алтернатива на заемите до заплата

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.