Хороскопът на Алена: Стрелците да разчитат на материални успехи, Козирозите да не се впускат във флиртове

ОВЕН

Днес сте притеснени от новината, че ви информират за задължения по отдавна изтеглен и реализиран кредит, за който сте изплатили задълженията и сте го забравили. Ще се наложи да се консултирате с адвоката си, за да не се окаже, че сте подвластни на измама. На вашето работно място трудностите са преодолими. Не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

ТЕЛЕЦ

Ще се наложи да се занимавате със служебни проблеми, които са породени от грешка на ваш колега, но е бързо поправима и проблема – решим. Не реагирайте болезнено на критичните забележки, които не са насочени към вас и се примирете с поставената ви задача, защото ще ви помогне да блеснете с възможностите си. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в добро настроение. Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и се подгответе добре, като отново проверите правилността на намеренията си, за старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверете отново счетоводните си документи. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

РАК

По ваша преценка подкрепете роднините си или ги откажете от намерението им да започват собствен бизнес, но само ако сте финансово стабилни и ако сте убедени, че са годни да го развиват и не се очертава провал и за тях и за вас. Не давайте заем, при липса на свободни пари. Постарайте се да отхвърлите задълженията си до обед и да си дадете почивка след това. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Предстои ви труден ден. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за разрешаване на личните ви проблеми. Разрешаване и на служебни проблеми ще ви изнерви до обед. Отложете деловите срещи и разговори, защото няма да сте достатъчно концентрирани и може да допуснете грешки. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Днес се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари. Отложете домашните задължения, дори и са стигне до разправия с вашите близки. На работното си място на всяка цена се заемете със задачите си. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ВЕЗНИ

Обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще си спестите умората, променете начинът си на работа. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които ще отдалечат във времето плановете ви. Не е изключена среща с ваши съдружници, ако имате общ бизнес, но не бива да сте прекалено разговорливи и доверчиви. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.

СКОРПИОН

Ако сте прозорливи, може да извлечете полза от информацията, която ви поднасят, но преди това проверете всичко и сами, за да не се окаже подвеждаща. Може да се наложи целия ден да сте на вашето работно място. Не бъдете агресивни, ако ви предизвикат да водите спор по политически въпроси. Не е изключено да ви провокират нарочно, особено ако членувате в политическа партия или заради ваши лични причини сте започнали да се занимавате с политика. След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте преди всичко на материални успехи, идващи от приходи, които сте заслужили, а не ги получавате даром. Ако ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си. Ако премълчите и проявите такт, ще спечелите уважението им и ще издигнете авторитета си. Не бъдете разточителни. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си.

КОЗИРОГ

Бъдете отговорни към постъпките си на работното място. Емоцията ви пречи да се съобразявате с колегите си. Вредите на отношенията си, въпреки че ваш колета също има принос, защото постоянно е готов да ви упреква за нещо. Ако днес ви предстои делово пътуване, проверете отново дали всички ваши лични и служебни документи са изрядни. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на успехи в личния и в професионалния живот, но ви съветвам да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която завършвате след броени дни, за да сте сигурни, че няма да се окажете с финансови проблеми. Не бива да уговаряте заеми. Въздържайте се от всички делови разговори, които могат да ви навредят. Чувствата ви са споделени. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

РИБИ

Не противоречете на колегите си, въпреки че имат мнение, което не ви допада. Следобед се постарайте да работите без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. За ваша изненада в този ден може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в нова посока. Обмислете в детайли предложението. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците са изкушени от нови запознанства, трудности за Раците

vesito

Заеми с 0% лихва устойчива алтернатива на заемите до заплата

Regiona

Хороскопът на Алена: Овните готови на рисковани действия, изненадващо назначение за Телците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.