Хороскопът на Алена: Стрелците да посрещнат новата година с доволство, Козирозите – с радост и красиви мечти

ОВЕН

Ще срещнете трудности в този почивен ден, породени от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и полза от приключването на отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време. Завършете започнатите задачи до обед. Меркурий е все още ретрограден. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, да се подготвят за новогодишната вечер. Покажете им, че ги обичате и подгответе малки подаръчета, които да ги зарадват. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия. От вас зависи да приключите годината на високо ниво и да посрещнете Новата 2024 година.

ТЕЛЕЦ 

Причината да сте неуверени в почивния ден е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. Не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Търговците жънат неочакван успех в този ден. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения, въпреки ретроградния Меркурий. Несемейните ще срещнат подходящата половинка в края на декември, но ако прекалят с претенциите си рискуват да се разделят без да са се сближили и опознали. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото една раздяла ще ви нарани. Бъдете искрени в отношенията, посрещнете с усмивка и доволство Новата 2024 година.

БЛИЗНАЦИ 

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този почивен ден. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите със задачите си в рамките на работният ден.  Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. Поправете я, след като заредени с увереност. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завоевание не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. Посрещнете Новата 2024 година.

РАК

Бодри сте и изпълнени с желание за активен почивен ден, типично за вас е предимно да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата увереност на работното място, но ще си спечелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Спокойно им обяснете къде са пропуските им, както изисква ретроградния Меркурий. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви позволят да изживеете сексуални наслади. Очакват ви разправии с близките ви заради възрастни роднини, които не се справят без вас и пречат да пътувате.  Без значение дали сте у дома или с компания посрещнете в добро настроение Новата 2024 година.

ЛЪВ 

Днес е почивен и ви очакват  предимно материални успехи, въпреки че е края на месеца. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа заради прекалено дълъг размисъл и колебливост при все още ретроградния Меркурий. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи до края на деня. Новата година е на прага ви. Посрещнете я спокойно и в хармония с вашите близки. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. Весело посрещане на Новата 2024 година!

ДЕВА

Не давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ в почивния ден. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите за да не сте в противоречие с ретроградния Меркурий. Ще имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са високи. От вас зависи да не си разваляте настроението. Във ваша полза е, въпреки деловата ви ангажираност вечерта да обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях само защото се инатите и закъснявате. Весело посрещане на Новата 2024 година!

ВЕЗНИ

Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако в почивния ден се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте плановете си, за да не ви вреди ретроградния Меркурий. От сутринта ще валят предложения за допълнителна работа, при това в последния ден на годината. Няма как да ви се размине без проблеми този ден. От една страна си имате вашите задължения, от друга семейството е натоварило вас с решението къде да празнувате, а след това сигурно ще недоволстват и мърморят. Весело посрещане на Новата 2024 година!

СКОРПИОН

Не е изключено в почивния ден в живота ви да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте  делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, така и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми, само ако сте сигурно в успеха си. Меркурий е ретрограден. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни, но хармонията е все още далеч от отношенията ви.  А и Новата 2024 година изчаква да я посрещнете с добро настроение и в добро здраве.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но не пречи да водите умерени разговори. Бъдете справедливи към исканията на колегите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще доведе до финансови загуби. Трудностите са преодолими, но са породени и от вашите действия в периода на ретроградния Меркурий. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. Идва Новата 2024 година. Посрещнете я с доволство.

КОЗИРОГ 

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си в почивния ден въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки. Пътуванията са успешни и при ретроградния Меркурий. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си.  Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. Новата 2024 година чука на вратата ви. Посрещнете я с радост и красиви мечти.

ВОДОЛЕЙ

Избегнете неприятностите и конфликтите със странични хора, ако се сблъсквате с тях в този почивен ден. Очаквайте новина за подобряване на материалното състояние – заслужено и навременно. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте с нови задачи, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели.  Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади. Посрещнете с добро настроение Новата 2024 година.

РИБИ

Денят е почивен, но изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и у дома. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Не взимайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. Направете плановете си и за следващия месец, защото след два дни Меркурий приключва ретроградното си движение. Във ваша полза е предпразнично да проявите с разума си гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. Подгответе се да посрещнете Новата 2024 година.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 22 декември: Близнаци- не действайте прибързано, Стрелец- ще се освободите от всякакви предразсъдъци

vesito

Хороскопът на Алена: Съветите на приятели носят полза на Водолеите, неочаквано полезни контакти за Рибите

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат внимателни и търпеливи, Раците да взимат разумно важни решения

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.