Хороскопът на Алена: Стрелците да внимават във всички начинания, козирозите да не отклоняват делови предложения

ОВЕН

Не рискувайте като разчитате на чудо, което да ви избави от възникващите проблеми, породени и от ваши действия и от ситуацията в държавата. Ще блеснете като ги разрешите сами. Доверете се на интуицията си. Тези от вас, които са предвидливи ще се радват на успех и признание. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате. Създайте хармония в сексуалните си отношения. Бъдете чаровни без значение на каква възраст сте.

ТЕЛЕЦ

На вашето работно се очертават трудности, но и успехи, ако не решите да се откажете от активната работа и след това да се тюхкате и оплаквате  колко некоректни са вашите колеги. Нямате причина да се оплаквате заради невъзможност да се справите със задълженията си, защото сте създали контакти с хора, които нарочно се опитват да ви провалят. Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви един изпълнен с положителни емоции и полезни занимания ден. На работното място сте събрали погледите на всички ваши колеги с работата, която отхвърляте. Всички безработни е време днес да си намерят работа, за да не страдат от безработицата и безпаричието. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото.

РАК

Имате възможност да сбъднете мечтата си за включване в проект, който от години очаквате да бъде планиран. Изчакайте вашата най-добра дата и направете тази важна крачка. Успехът е с вас, ако не се доверите на хора, които целят провала ви. Постарайте се да не засягате колегите си като им казвате, че не се справят с работата си. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

ЛЪВ

Имате шанс за нови професионални изяви, ако не се опитвате да заемете мястото на ваш колега и да го изместите по некоректен начин. С тези ваши действия сривате собствения си авторитет. Няма как да получите признание, ако ви хванат, че сте използвали влиянието на странични хора. Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Предпазвайте се от нежелани познанства и общуване с хора, ако имате усещането, че не са подходящи за вас. Подгответе се за много служебни задачи, които ще отхвърлите с успех. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да рискувате, за да не съжалявате за вложените пари. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора ви, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ВЕЗНИ

Умерено активни сте, но въпреки това имате възможност да се справите с възложените ви служебни задачи, ако не капризничите и не се оплаквате колко сте заети. Началниците ви няма да останат доволни, ако откажете помощ на вашите колеги. Не рискувайте нито с инвестиции, нито с предложения зя нова работа. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от секс с любимите си хора.

СКОРПИОН

Нямате желание за работа, защото имате натрупали се задачи, които не успявате да отхвърлите. Въпреки този неприятен факт, който не е възможно да отречете, на работното място се справяте отлично, но не сте уверени в себе си. Не се страхувайте от трудности. Работата ви спори и ви носи успех и приходи. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни във всички начинания. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Обърнете внимание на новите делови предложения, само ако ви допадат и са с възможност са професионален растеж.  Ограничете контактите си. Подгответе за подпис важни договори и финансови документи. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

В този ден едва следобед сте във форма, въпреки трудностите по пътя си. Със задачите си се справяте отлично и будите възхищение, но и не малка доза завист сред колегите си. Приемете отправеното ви деловото предложение. Възползвайте се от подкрепата на влиятелни познати. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

ВОДОЛЕЙ

Като изключим някои лични проблеми, които ви депресират, късметът е с вас. Ще успявате дори и с рисковани начинания, стига да се осмелите да направите тази крачка и то без да разчитате на никого. Трудности може да срещнете само ако сте иронично-заядливи с вашите колеги. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

РИБИ

Денят ви е един от най-успешните за месеца, само от вас зависи да не го пропилявате в напразни разговори или губещи времето ви занимания. С какво и да сте решили да се захванете преди края на месеца ви носи приходи при това неочаквано високи. Всички, които искат да регистрират своя фирма могат да подготвят документите днес. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните да очакват гости, Скорпионите да не агресират в семейството

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да не губят представа за възможностите си, Козирозите заработват с лекота

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не проявяват щедрост, Раците да не хлътват в ненужни разходи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.