Хороскопът на Алена: Стрелците да бъдат справедливи с близките, Козирозите да се предпазват от разногласия с началници

ОВЕН

Възползвайте се от възможността да подобрите финансовото си състояние. Деловите предложения и разговори ще са успешни, ако не се инатите и не пропилеете времето си. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Не се натоварвайте със задължения, които не са ви по силите. Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Анализирайте постигнатото и задължително бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си пропуски. Обмислете задачите си за следващата седмица, като разпределите така работата си, че да имате време и за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачния партньор може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и не допуснете разправия.

БЛИЗНАЦИ

Разсеяността ви е изчезнала. Заемете се с рутинната си работа, без да се отвличате в странични занимания. Не допускайте да ви пречат, за да приключите бързо със задачите си. Не съветвам бизнесмените да провеждат разговори, свързани с инвестиции, които трябва да реализират през следващия месец, защото моментът и денят са неподходящи. Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните жени ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните жени да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

РАК 

От сутринта се чувствате бодри и изпълнени с желание за живот и за активна работа. Засилва се увереността ви във вашите възможности и знания. Отношенията с близките ви са хармонични и ви създават радост. Обмислете началото на нова работа, защото имате възможност да се справите бързо и да покажете на всички на какво сте способни. Жените да очакват лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора, която е до тях. Може да срещнат подходящия партньор, ако все още не са семейни и се чувстват самотни. Семейните да не изневеряват.

ЛЪВ

Радват ви предимно материални успехи. Не пропилявайте възможността да получите нова работа заради прекалено дълъг размисъл. Приемете деловите предложения, ако сте недоволни от заплащането. На работното си място, не спорете с колегите си. Спокойният тон е вашата сила. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ДЕВА

Днес сте изцяло  във властта на емоцията, която ви пречи да сте достатъчно прозорливи и да осъзнавате бързо, че ви мамят. Не допускайте чувствата да попречат на разума ви да намери вярното решение на проблемите. Пред вас се отварят нови врати, към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

ВЕЗНИ

Още със ставането се заредете с добро настроение и погледнете на света с усмивка. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Възможен е неочакван обрат в личния ви живот, който може да повлияе и професионалния. Денят е благоприятен за разкриване на възможности за работа. Прегледайте информацията в интернет и обявите в пресата. Обмислете промените, които са задължителни и свързани с вашия личен живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Денят е добър за начинания. Неочаквано новина за поредната интрига ще ви принуди да промените начинът си на работа. Малко по-бавно, след няколко разговора, ще се справите с неприятелите си. Пред вас ще се разкрият нови възможности за професионална изява, които е добре да прецените правилно и без прибързаност. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете справедливи в отношенията с близките си и търпеливо приемете критиката по ваш адрес. Деловите разговори няма да бъдат успешни, заради неподходящи запознанства с бъдещи делови партньори. Не преценявате правилно как да използвате непрекъснатите промени. Въпреки това работата ви спори. В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

КОЗИРОГ

Отново ще се заредите със сили и въпреки неприятностите ще сте на висота в отношенията си. Сутринта на работното си място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Бъдете по-уверени в собствените си възможности. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни при разговорите на работното си място и не бъдете прекалено откровени. Не споделяйте плановете си, за да не се окажете измамени от неприятели. Агресията и емоцията, желанието ви да блеснете в очите на околните, са причината да дадете заем, водещ към бъдещи финансови загуби, които трудно ще възстановите. Самотните жени  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разочарование. Не бързайте със сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

РИБИ

Съдбата ви е взела под крилото си и звездите ви обещават приятни мигове. Отношенията с близките ви хора са хармонични и основани на доверие. С лекота се ще справите със служебните си задачи. Ще искате да сте свободни от професионални и лични задачи, но ще ви задължат да отидете на работното си място. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв.

Свързани новини

Как да направим най-добрия избор на стелажи?

vesito

Какво виждат банките при разглеждане на заявки за кредит от хора с лошо ЦКР

Regiona

Хороскопът на Алена: Стрелците се стремят към нови успехи, Козирозите да внимават с документи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.