Хороскопът на Алена: Стари познати връщат лоши спомена у Стрелците, Козирозите да не взимат прибързани решения

ОВЕН

Предпазвайте се от прибързаност и грешки, които ви бавят при изпълнение на планираните задачи, въпреки успешния почивен ден. Чувствате се безпомощни и подтиснати заради конфликти между ваши колеги. Откажете се от деловите срещи, дори и ако партньорите ви са много настоятелни. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.

ТЕЛЕЦ

Срещите в почивния ден са полезни за вас. Запазете доброто си настроение и работете активно, без да се уморявате и ще успявате. Творческият подход ви носи успех. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквате и добри приходи, но не с цената на преумора. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не правете опити в почивния ден  да си извоювате незаслужено повишение и похвала. Доказали сте се като добри професионалисти, но изчакайте и оценката на вашите началници. Предпазливостта е задължителна за всички работещи в сферата на търговията и транспорта. Предпазвайте се от загуби и от проблеми с техниката, с която боравите. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени.

РАК

Преди всичко сте орисани да успявате с каквото и да се захванете, въпреки че деня е почивен. Очаквайте новина, която ще ви изненада приятно. Приходите следобед са гаранция за признание. Не отминавайте с пренебрежение предложенията за нов бизнес. Направете необходимите проучвания за коректността на хората, които ви ги отправят. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Не очаквайте помощ в почивния ден, а разчитайте на себе си на работното място. В материално отношение жънете успехи. Отделете време на обед, за да се срещнете с ваши задгранични партньори. Изгладете възникналите финансови разногласия с колеги. Не се противопоставяйте, ако вината е ваша, а те предлагат начин за разрешаването на проблема. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

ДЕВА

Поставете ново начало в живота, въпреки че деня е почивен и ще се отърсите от притесненията на вашето работно място. Уговорете значими делови срещи, дори и онлайн и не пропускайте да докажете знанията и интелекта си. Справяте се със задачите си. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. Въведете в ред служебна си и счетоводна документация. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашият стремеж към признание в почивния ден не бива да надхвърля позволените граници. Завършете отлаганите служебни задачи и се постарайте да поставите ново начало. Може да осъществите финансовите си проекти. Внимавайте с деловите контакти. Трудностите са преодолими, ако не изпадате в паника. Не пътувайте! В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

СКОРПИОН

Очаква ви финансов успех, особено ако сте се заели с отговорна служебна задача, която ще завършите в този почивен ден. Успехът е и с всички заети с творчески професии. Бъдете разумни и не се надценявайте. Обсъдете възможността да започнете частен бизнес и прегледайте финансовите си документи. Преценете дали имате достатъчна стабилност, за да не се налага кредитиране. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на месеца. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но за вас е изпълнен предимно с работа, но и с успехи и впечатляващи делови предложения. Инвестиция в задграничен проект, който днес завършвате, ви дарява самочувствие. Ако се налага да обсъждате с адвокатите си документи, във връзка със задгранични инвестиции или за наследствени имоти, направете го в този ден. Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В почивния ден не е във ваша полза да взимате прибързани решения. Творческото отношение към вашата работа ще издигне авторитета ви и ще увеличи влиянието ви сред вашите колеги. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние при изпълнение на вашите служебни задачи. Очаквайте новина за финансови постъпления. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Деловите срещи в почивния ден ще изненадат и вас и партньорите ви с неочакваното развитие на разговорите. Не сте подозирали, че ще участвате във важен проект, но не бързайте с положителния отговор. Служебните разговори също ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си служебни задачи и ще ви зарадват приходи. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его.

РИБИ

В почивния ден не пилейте времето си с размисли върху това, което чувате от колегите си. Дори и когато се опитват да ви ядосват умишлено, бъдете задълбочени в работата си, за да отхвърлите служебните си задължения. Не взимайте важни делови решения и не се включвайте със свои пари във финансови инвестиции, за да не се окажете изправени пред фалит. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка.

Свързани новини

Бъдещи тенденции в технологията на компресорните глави: по-интелигентни машини

Regiona

Как да защитим кожата на лицето от ежедневен стрес 

Regiona

Млад бизнесмен от Благоевград стана татко на дъщеричка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.