Хороскопът на Алена: Роднини създават грижи на Везните, Скорпионите с лични и професионални трудности

Меркурий продължава своето ретроградно движение. 

ОВЕН

Внимавайте при срещи с делови партньори, които не познавате. Не проявявайте активност при взимане на общи решения. Оставете ги да говорят повече и се постарайте да разкриете слабостите им. Очаквайте трудности и недоразумения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията за обединяване на бизнеса си. Вземете важни, дълго отлагани делови решения. Денят е идеален за хармонизиране отношенията с брачния партньор, но не трябва да сте прекалено настойчиви за изясняване на отношенията си. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимия си за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте появилите се проблеми да ви отклонят от основната ви задача. Бъдете внимателни и отговорни. Заемете се със задълженията си. Трудностите ще направят невъзможно общуването с вашите колеги, защото сте неотстъпчиви. Събитията около вас ще окажат влияние върху работата ви. Не изневерявайте, ако сте семейни, мили дами или пък ако сте обвързани в сериозна връзка. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Отложите пътуванията и деловите срещи. Всеки опит да надскочите себе си може да ви навреди заради допуснати грешки. Работете задълбочено, за да ги избегнете. Преди да правите изводи анализирайте вашите действия. Ще се наложи да взимате важни решения. Вечерта изживейте приятни мигове у дома. Колкото по-бързо се приберете при любимия, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Потърсете причината, за да се чувствате щастливи.

РАК

Стабилността ви ще се отрази добре на отношенията ви с вашите колеги. Замислените нови проекти може да обсъдите отново в днешния ден. Определете датата, на която ще поставите тяхното начало. Ще успеете да постигнете целите си за деня. Новите занимания няма да са успешни, ако колегите ви не са съгласни да ви подкрепят. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимния си партньор, за да се отдадете на пълноценен секс.

ЛЪВ

Отнасяйте се предпазливо към новите си познати. Някои от тях ще се домогват упорито да информация за вашия личен и професионален живот и ще се опитат да ви злепоставят, за да заемат вашето място. Не рискувайте на работното място, защото сте застрашени от грешки заради разпиляване. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

ДЕВА

Разширете вашите делови контакти. Очаквайте полезни запознанства. Подновяването на стари познанства ще ви даде нова възможност за професионална изява, но бъдете предпазливи и преценете дали хората не са се променили. Следобед е възможен неочакван разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Заради грижите, които ви създават ваши роднини, сутринта ще ви се развали настроението. Липсва ви желание за работа, но сте длъжни да проявите отговорност. Справете се със задачите си на работното. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на семейството си. Не бързайте да заспивате, въпреки умората и си доставете нужните ви за разтоварване сексуални наслади.

СКОРПИОН

Денят е напрегнат и изпълнен с ваши лични и професионални трудности. Въпреки това се очертават възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не им се доверявайте веднага. Не прекалявайте с активността си. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа. Вечерта сте без желание за срещи с любимите си хора. Все пак не ги забравяйте, особено ако целта ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-доброто лекарство против напрежението от изминалия ден.

СТРЕЛЕЦ

Не сте настроени за активна работа. Въпреки това завършете започнатите задачи и проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта си останете у дома. Не разчитайте на късмета си. На работното място се предпазвайте от конфликти, породени от вашата импулсивност. Отложете деловите срещи и разговори. Не планирайте пътувания. Днес ви очаква романтична среща, но съществува опасност да съсипете приятните мигове. По-добре е да се откажете от намеренията за сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Осъществете желанието си за постигане на мечтаните цели. Очаквайте нови предложения. Начинанията са успешни, но ви създават проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да ги реализирате в ранният следобед. Не се карайте с колегите си, а спокойно им обяснете къде са пропуските им. Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните жени да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от импулсивен секс и изчакайте да се влюбите отново, може би още днес.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта ви е трудно да се справите със задачите си. От вас зависи да избегнете проблемите.  Бъдете внимателни. Причината за вашите делови проблеми е в прибързаност и в необмислените ви приказки. Извинете се, ако сте наранили ваш колега. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения, затова оставете тази задача за друг ден. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши приятели, които само чакат да ви навредят, въпреки че демонстрират добро отношение.

РИБИ

Бъдете предпазливи при разговори с ваши познати, ако са свързани с бъдеща съвместна делова дейност. Вашите неприятели правят всичко възможно да ви разорят, особено сега. Не споделяйте плановете си, за да избегнете финансовите загуби. Разчитайте на интуицията си и преценете дали не сте поели в погрешна посока. Ако е така, бързо я променете. Скъпи дами, пригответе се за усложнения в личния живот. Не реагирайте болезнено на критичните забележки по ваш адрес, отправени от близките ви. Отдайте се на приятни романтични мигове и сексуални удоволствия с интимния си партньор.

Свързани новини

Коронният водещ на „Стани богат“ се завръща в играта

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не споделят проблеми, Раците да не се впечатляват от интриги

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да не се притесняват от работни проблеми, Козирозите да очакват професионални неуспехи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.