Хороскопът на Алена: Резки промени в настроението на Лъвовете, Девите да не се впускат в романтична връзка

ОВЕН

Имате възможност на спокойствие в този почивен ден да прецените кои от старите си приятели е време да забравите, за да не се обвържете с тях в делово сътрудничество и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти с вашите колеги. При делови контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимния си партньор.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден разкрийте изцяло способностите и интелекта си на работното място, ако искате да бъдете коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът всички да ви оценят и подкрепят. Излезте на делови обед, защото сред новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

Общуването с вашите колегите и с новите ви познати е задължително, но ще ви се отдава трудно в почивния ден , въпреки че сте устремени към материални успехи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите, но това ваше притеснение няма как да води до бързи и крайни решения. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси.

РАК

Предлагат ви пътуване, на което ще осъществите полезни делови срещи, но преценете дали почивния ден е подходящ за целта. Проведете разговори с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви, само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят. Не проявявайте агресия. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Решете дали да продължите живота си с вашия партньор. Преценете имате ли все още чувства към него. Не се отдавайте на сексуални удоволствия. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка.

ЛЪВ

Обърнете внимание на себе си, заредете се с увереност, за да не се провалите в този почивен ден. Възможни са резки промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете нормални отношения с вашите колеги. Не пропускайте да пожънете успехите, които са ви отредени за днес. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален план. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ДЕВА

Имате възможност в почивния ден да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги, заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете задачите си на работното място, с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие във вашите нови проекти. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

ВЕЗНИ

Примирете се с неосъществени надежди за главоломен успех, който пак ви заобикаля. От сутринта в почивния ден очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение, за да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви до края на деня ще сте поставили началото на нейната реализация. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с неговите желания.

СКОРПИОН

В този почивен ден сте с променливо настроение заради липса на достатъчно самочувствие. Ваши колеги или близки са се постарали да ви докажат, че не сте уникални, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте новина за финансови постъпления, която е по-добре да не споделяте с приятели. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви позволява да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи на следващия ден. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце, което ще доведе до пълна разруха дори и на стабилни семейни отношения. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор.

КОЗИРОГ

За пореден път имате възможност да постигнете целите си, ако в почивния ден  не се оставите във властта на емоцията, която ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка.

ВОДОЛЕЙ

Зависи от вас дали в този почивен ден всички начинания ще са успешни, или ще се обречете на провал. Ако не сте ги планирали добре, сега ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек, ако не сте семейни и не вредите на брака си. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си.

РИБИ

Очакват ви не малко изпитания по отношение на вашата зрялост и интелектуални възможности, след като в този почивен ден на всяка цена сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква съсредоточаване на силите. Уговорените делови срещи проведете следобед. Поднесете идеите на колегите си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе полза на всички. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

Свързани новини

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не грешат на инат, Раците да не спорят заядливо

vesito

Няколко тайни, който ще ви накарат да заобичате позата „ездачка“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.