Хороскопът на Алена: Овните са прекалено емоционални, Телците да не отлагат планове

ОВЕН

Днес сте прекалено емоционални. Отменете планираното пътуване. На работното място проведете разяснителни разговори с вашите колегите и с ръководството за новата си работа. Не са изключени грешки, породени от използвана, но непроверена от вас, погрешна информация. Ще доведат до финансови загуби, за които сте си виновни сами. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с вашата заетост. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват, но е добре да си върнете липсващата хармония.

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте с желание за активна работа, защото знаете, че тя ще ви донесе материални успехи и признание. Те са от огромно значение за вашето самочувствие. Не отлагайте реализацията на плановете си, ако искате да постигнете успех в бизнеса и не позволявайте намеса на странични хора, които нямат представа какви цели сте си поставили. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любим, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори, само защото не искате да сте сами.

БЛИЗНАЦИ

Проверете внимателно преди подписване финансовите документи и банковите извлечения. В противен случай рискувате да претърпите загуби. Разчитайте на интуицията си, ако се налага да убеждавате някого в правотата си и да доказвате професионализма си. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

РАК

Ваши неприятели неочаквано може да усложнят живота ви. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място. Отложете и планираните делови разговори, които няма да ви донесат успех. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако харчите безразборно. Семейните да не са инатливи и агресивни и да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вложете парите си във вече проучен доходен бизнес. Бъдете самокритични, ако видите, че допускате грешки и се извинете, като веднага ги отстраните. Печелите уважението на колегите си. Трудностите, които блокират професионалните ви задължения, са причината да не работите активно, но е добре да мобилизирате силите си. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

ДЕВА

Проведете неотложен делови разговор. На работното място трудно се задълбочавате в задълженията си, защото сте се отдали на мечти за пътуване. Въпреки това ще постигнете замисленото. Възприемайте професионалните проблеми спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете целият ден в ядове. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани, защото не са готови да приемат, че нямате достатъчно средства за ремонта, който искат да направите. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ВЕЗНИ

Ще осъществите плановете си с постоянство. Не се притеснявайте и не изпадайте в депресия. Притеснени сте заради среща с ваши колеги, които не ви подкрепят, но днес ще се решат да го сторят. Откажете се от начинанията, ако са свързани с инвестиции, за които не сте си осигурили средства. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако  все още не сте семейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот.

СКОРПИОН

Промените на вашето работното място са благоприятни. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви полезни. Не се задълбочавайте в критиката и не се сърдете, а извлечете поза за себе си. Ще ви зарадват високи приходи, както и предложения, които още днес е редно да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.  След края на работния ден се приберете у дома и бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

СТРЕЛЕЦ

Не срещате трудности по пътя си, защото те са знак, че може и да сте се отклонили в друга посока. Бъдете внимателни, за да не провалите успешния печеливш ден. Промените в материалното ви състояние могат да бъдат предимно възходящи. Зависи от начина, по който ще се представите и от умението да защитавате позициите си. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

До обед сте активни на вашето работно място. Следобед ви очакват разочарования, породени от прибързани решения. От вас зависи да ги избегнете с такт и търпение. Отложете непланираните срещи и разговори, за да си спестите конфликти, заради липсата на сговорчивост между вашите колеги. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат.

ВОДОЛЕЙ

Колкото и да ви е неприятно анализирайте действията си и бъдете отговорни. Очаквайте финансови проблеми. Проявете търпимост към вашите близки и проведете откровен разговор. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте преценили възможния риск, за да не изгубите всичко. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове.

РИБИ

С работата си отново се справяте блестящо. Отложете деловите пътувания, защото задачите ви на работното място са по-важни от командировката. Бъдете коректни към колегите си и им благодарете за оказаната помощ. Заради проява на наивност и доверчивост може да си създадете проблеми на работното място. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

Свързани новини

КЕФ ВЪЗРАСТ НЯМА: Сексът след 50 калява тяло и дух

vesito

Защо да изберете кожени обувки за мъже? Кои са най-модерните модели?

vesito

Какво да правим, когато ни е трудно да спрем да залагаме

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.