Хороскопът на Алена: Овните да работят задълбочено, Телците да не се тормозят с чужди грешки

ОВЕН

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични разговори и занимания. Трудностите породени от неотложни спешни задачи ще ви попречат да приключите с всичките си задължения до края на деня. Изнервени сте и несъзнателно увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите колеги. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

ТЕЛЕЦ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Най-добре е да разрешите важните проблеми в семейството, а на работното си място да обсъдите и делови въпроси. След това се заемете със служебните си задължения. Не се тормозете заради грешките на другите. Заемете се с рутинните си задължения и успехът на работното място ще бъде с вас. Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с тайнствени разговори. Прекратете, ако го има,  започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата

БЛИЗНАЦИ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики отправени към вашите колеги. Бъдете толерантни към чуждите грешки, защото и вие грешите. Приемете предложение за пътуване зад граница. Ще ви донесе успех и ще разкрие пред вас възможност за разширяване на бизнеса. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение.

РАК

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Пригответе се за работа, която ще е допълнително доказателство за способностите ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален план. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и стабилни. Ако днес имате поставена важна задача, с кратък срок на изпълнение, бъдете сигурни, че ще се справите успешно. Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

ЛЪВ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Отново сте в творчески подем. Имате възможност да осъществите срещи, които ще ви помогнат да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето поведение е задължителен. Ако развивате бизнес, но все още сте в началото, намерете финансова подкрепа. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат.

ДЕВА

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Имате възможност да приключите със спешните си задачи на работното място. Бъдете внимателни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си пред вашите колеги. Разрешете споровете с тях, като им обясните делово и спокойно какво трябва да направят. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. След това ще страдате разочаровани, осъзнавайки, че сте използвани.

ВЕЗНИ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Напрежението на работното ви място е породено от предоверяване, което за лош късмет ви носи загуби. Анализирайте изминалите дни и допуснатите грешки, за да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загуби, като сте упорити и не прощавате на хората, които са ви навредили. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.

СКОРПИОН

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Няма да ви липсват противоречия на вашето работно място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на колегите си. За да избегнете трудностите бъдете активни. Гордостта и стремежът ви към признание ще ви отдалечат от приятелите и колегите ви. Не се възгордявайте, ако ви хвалят. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Днес сте с променливо настроение, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е спокойно и весело. Разрешете проблемите си на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни делови разговори, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото ще предизвикате провала си. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

КОЗИРОГ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Готви сте за нови занимания. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво точно искате да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непосилни задачи. Имате възможност да разширите отново кръга на познатите си и да разрешите стари проблеми благодарение на новите делови партньорства. Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани.

ВОДОЛЕЙ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Предстои ви да изявите способностите си. При разговори задължително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, ако проявите такт и търпение. Засилените материални стремежи ще ви донесат високи приходи, ако сте активни и не отказвате допълнителна работа. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от  изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия.

РИБИ

Честит празник на всички жени! Бъдете здрави и дарявайте обич и любов! Във ваша полза е да започнете деня си без да планирате нищо. Бъдете доволни от постигнатото, дори и да не е очакваното. Настроението ви е добро. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с полезна информация, свързана с професионалното ви развитие. Не ги пропускайте заради внезапно обзелите ви притеснения. Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

Свързани новини

Избор на видеонаблюдение за магазин: основни критерии и правила

vesito

Заложете на добрия сън – защо е важно да инвестирате в качествени матраци

Regiona

Тенденции при изграждането на оранжерии

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.