Хороскопът на Алена: Овните да планират внимателно разходите си, Телците да не предприемат импулсивни промени

ОВЕН

Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма, ако се налага да плащате за лечение на ваши подчинени. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи дори и да не сте уверени в себе си. Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор. Не се надявайте на сексуални наслади, ако сте прекалили с критиката и с претенциите си.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви да промените работното си място, но ви съветвам да не го правите сега. Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради ваше хрумване тази сутрин. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание.

БЛИЗНАЦИ 

Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си, особено ако не са ви помолили ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Денят е идеален за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си партньора си.

РАК

Пред вас е успешен ден който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Не пропилявайте шансовете си за обмисляне на печеливши начинания, заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения. В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, за да се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

При среща с влиятелна личност  заложете на вашия чар и интелект. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния си живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с ваши делови партньори. Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения, пригответе няколко ястия, за да имате време за себе си. Вечерта бъдете с любимите си хора, хапнете си добре  и се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини вечерта или на следващи яден, но се съобразете с обстановката в държавата. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото. В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете само със семейството си или с интимния си партньор и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес, за да ви искат пари. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Не влизайте в спор с колегите си, ако са ви натоварили със спешни служебни задачи. През деня или вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини. След като се приберете няма защо да анализирате поведението им, ако не ви е харесало. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Ще се разочаровате от некоректното поведение на ваш колега, който е получавал помощ от вас, а сега се опитва да ви злепостави. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако се подготвите и бъдете уверени в думите си. Коригирайте грешките си. Близките ви са приготвили вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, за да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Ще ви донесат покана за събитие през следващите дни. Преценете дали си струва да отидете ако струпването на хора не отговаря на наложените правила за съхраняване на вашето здраве. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор. Пазете се да не го обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им, пък и времето на наложената карантина изисква да не сте заядливи. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа. Необходимостта да получите на всяка цена признание, ще ви създаде много проблеми. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимния ви партньор ви упрекне в некоректност към него, особено ако не сте семейни. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място, особено ако работите в дома си. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие.

РИБИ

Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си, ако са взели работа у дома. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си и нови правила на поведение. Днес посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

Свързани новини

С какви жени мъжете не искат да правят секс?

vesito

Хороскопът на Алена: Лъвовете да очакват финансови предложения, Девите да бъдат търпеливи

vesito

Хороскопът на Алена: Успех и признание за Лъвовете, Девите откриват нови възможности

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.