Хороскопът на Алена: Неочаквана промяна в програмата на Близнаците, Раците в непланирани делови срещи

ОВЕН

На всички творци и хора на изкуството денят обещава успешна изява, дори и възможност да уговорят представянето си и зад граница. Не е добър за търговска дейност. Преместването на нова работа е успешно, а заплащането е съгласно вашите мечти. Полученото признание изисква да се доказвате постоянно пред новия си работодател. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Не споделяйте плановете си пред непознати, които са дошли да посетят ваш колега, но той не ви ги е представил като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете предпазливи. Задълбочете се в задачите си успехът ще бъде с вас. Ще се справите успешно с трудностите както винаги, но малко по-бавно. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквана промяна в програмата ви за този ден ще се отрази негативно върху работата ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество. В професионално отношение не се надявайте на печеливши делови предложения. Ако сте планирали такива разговори не допускайте да ви измамят. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

РАК

Осъществете и планираните и непланираните делови срещи. Не критикувайте колегите си и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете вашите успешни изяви и шанс да осъществите плановете си. Бизнесмените да избягват инвестициите, ако нямат гарантирана бъдеща печалба, а също и ако се налага да теглят кредит за участието си. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

На работното място ще се справите с лекота с трудностите, но отношенията ви с ваш колега се променят в негативна посока. Успявате, ако работите с сферата на финансите и сте отговорни. Не допускайте разногласия с партньорите си. Избягвайте начинанията и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

ДЕВА

Неочаквано, но значимо обществено събитие ще промени плановете ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с вашите колегите си, а те ще ви върнат увереността и активността. Добре е да избегнете запознанствата. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в претенциите си, за да не си създадете проблеми като оставите погрешно впечатление в събеседниците си. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Помощта на влиятелни хора ви дава шанс да направите по-бързо крачката към професионална стабилизация. Докажете им, че заслужавате подкрепата им, като изявите интелекта си. На работното место се справяте с всичките си задължения. Не отказвайте на колегите си да ви помогнат, ако работата ви натоварва или ако не е по силите ви. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Не се противопоставяйте на мнението на вашите колеги. Днес няма как да ги убедите да приемат вашето становище по предприетите промени, които искате да преустановите, защото смятате, че внасят хаос в работата ви. Постарайте се да не планирате инвестиции. Вглъбете се и ще се справите успешно с всичките си задачи. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от страна на вашия брачен партньор, които е настроил и тях. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас през целия ден, ако не взимате крайни решения. Не се опасявайте, че може да не изпълните планираните задачи. Начинанията са успешни и ще ви донесат приходи и нови предложения. На работното място бъдете внимателни. Всеки опит да се заяждате, да критикувате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда и вреди на авторитета ви. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Вслушайте се в гласа на интуицията си без колебание, за да избегнете провалите заради неправилни решения. Начинанията ще бъдат успешни, но не бързайте да поставяте началото им сутринта, а изчакайте следобеда. Приходите са ви гарантирани. Не самохвалствайте и не дразнете хората от обкръжението си като изтъквате постоянно успехите си. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Професионалните ви планове ще се развият според вашите очаквания. Усилията ви да приключите задачите си до края на работния ден ще бъдат оценени. На работното си място не прекалявайте с претенциите към вашите колеги и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си и рискувате да си създадете врагове. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

РИБИ

От сутринта  за изненада на всички се оказва, че жънете успехи в материално отношение, които ще ви донесат неочаквано високи приходи. Оптимистичната нагласа ви носи полза. Професионалните ви успехи са причината за завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

Свързани новини

Отключване на силата на етеричните масла: Преглед на различните методи на употреба

vesito

5 важни неща при избора на зимно работно облекло

vesito

Залози на виртуални спортове на winbet.bg

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.