Хороскопът на Алена: Лъвовете критикуват грешки на колеги, Девите с неочаквани трудности

ОВЕН

В този ден се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми и в личните ви отношения, ако се прибирате ядосани и изливате гнева върху близките си. Новите ви идеи ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на късмета си. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте приятна новина, която ще ви зареди с оптимизъм и желание да сте дейни. Завършете всички започнати задачи и ако имате време поставете началото на новите. Деловите срещи са успешни, ако преодолеете трудностите. От сутринта ви предлагат участие в успешна търговска сделка.  Възможна е среща с ваша стара любовна партньорка, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади със старата си любов е огромно, но след това ще се почувствате предадени.

БЛИЗНАЦИ

За да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане, не мислете, че работите само за пари. Възползвайте се от добрите възможности. Имате възможността да поставите началото на нова доходна задача. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Съдбата ви закриля. Не позволявайте на вашата мнителност или обидчивост да усложнят отношенията с близките ви.  Несемейните представители на знака ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят преди обед, но ще се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят завистливите ви колеги. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори. Освободете се от напрежението в семейството и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Предстои ви труден ден. Изпълнен е с грешки на ваши колеги, ваша критика и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и разговори, както и работата, свързана с оформяне и подписване на финансови документи. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори и за делови преговори. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяйте убежденията си, но по този начин вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви, особено ако са родени в Риби.

ДЕВА

Денят е благоприятен за делови разговори, но заради неочаквани трудности и невъзможност да прегледате още веднъж документите, няма как да подготвяте договори. Не инвестирайте повече от планираните средства. Възползвайте се от благоприятните възможности, които ви даряват вашите колеги, но и Съдбата, за да пожънете успех. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньорите си и ги наранявате. Променете поведението си.

ВЕЗНИ

Защитете интересите си пред колегите и ръководството и бъдете отговорни на вашето работно място. Ще нарасне авторитетът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни, ако съобразите изискванията на Съдбата. Добре е да проявите търпение и такт и да изслушвате събеседниците си. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

СКОРПИОН

Предстои ви труден ден, заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с личните ви отношения. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте енергията си напразно. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите, особено тези, на които срокът отдавна е отминал, а и доходоносните.  В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати преди време грешки на работното място, които нарочно сте „забравили“ да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения. Не сте сигурни в професионалните си успехи. Не се лишавайте от подкрепата на вашите колегите си, която ще ви даде увереност. Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

КОЗИРОГ

Очаквайте приходи от успешни търговски операции. Пред вас се разкриват нови по-добри  професионални перспективи, които е добре да не пропускате, особено ако сте безработни или искате да смените работата си. Ще ви отправят примамливо предложение, но не се съгласявайте на инвестиции. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Възникват проблеми, които трудно ще разрешите сами, ако сте си позволили да се противопоставите на Съдбата и нейните изисквания. На работното място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове между ваши колеги и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или семеен бизнес, отложете преговорите за разширяването му. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

РИБИ

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки, за които ви убеждават, че няма причина за притеснение, но всъщност може да сте губещи. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан и провалът ви е гарантиран. Не трябва да мислите само за материалните си успехи, ако искате да си спестите загубите. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

Свързани новини

Защо да изберем подово отопление

vesito

Хороскопът на Алена: Лъвовете да не обиждат колеги, Девите да благодарят за получена подкрепа

vesito

Коронният водещ на „Стани богат“ се завръща в играта

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.