Хороскопът на Алена: Лъвовете да признаят грешки, Девите с очаквано признание

ОВЕН

Денят е благоприятен да обмислите промяна на работата и привличане на нови делови партньори. Активността на работното място ще ви донесе финансови постъпления, които не бива да инвестирате прибързано. Добре би било без показност да обърнете внимание на новите предложения, да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на половинката си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Отново прочетете и обсъдете с вашите колеги подготвените договори, но дайте реална оценка за себе си дали си струва да работите по новите проекти, заложени в тях и помислете за бъдещите си планове, преди да ги подпишете на следващия ден. Търсете активно нови възможности за професионална изява. Имате възможност да увеличите доходите си. След напрежението през деня вечерта ще се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите.

БЛИЗНАЦИ

Готови сте да изливате яда и недоволството си на всеки, които се изпречи на пътя ви, но рискувате да си спечелите неприятели на работното място. Ако това се случи днес, те ще ви мъстят и пречат и през следващите месеци. Сдържайте нервите си, за да не навредите на отношенията си. Успехът е с вас. Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

На работното място сутринта сте разсеяни и мислите ви са на друго място. Поставете началото на нови задачи следобед, но не прекалявайте с настойчивостта си вашите колеги да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите. Обмислете още веднъж начинанията си. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимната ви половинка. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ЛЪВ

Направете поредната, но не последна крачка към разкриване на възможности за стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите разговори ви носят успех, ако ги провеждате сами и не се поддавате на странични съвети. Признайте грешките, които сте допуснали, с ясното съзнание, че ще срещнете разбиране. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да наставлявате всички у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Заемете се с новите си задачи, които ще завършите с успех. Днес не е във ваша полза да обсъждате възможности и предложения за промяна на работното ви място. Тежите на мястото си и ще допуснете грешка. Радвате се на професионални успехи, които ще ви донесат очакваното и нужно признание, а и добри приходи. Проблемите след обяд са свързани със семейството и децата. Разправията с половинката със сигурност ще прерасне в скандал. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си. Не бъдете агресивни и нахални.

ВЕЗНИ

Въпреки победите и успехите, които жънете, ще усетите тревога за бъдещето си, заради финансови проблеми засегнали частично и вашия бизнес. Стабилизирайте материалното си положение и обществените си позиции. Ще се наложи да се потрудите на работното си място, за да отстоявате стабилността си. Ще се заредите с нови сили и нови идеи. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

СКОРПИОН

Предстои ви ден, позволяващ да обмислите и дори да предприемете смяна на професията си. Може да потвърдите съгласието си с тази промяна. Изявете на най-доброто от себе си. Деловите предложения са във ваша полза. Не предприемайте обсъждане на рисковани инвестиции, ако не сте финансово стабилни, защото загубите ще навредят на бизнеса ви. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта. Ядосали сте брачната си половинка още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за душевни страдания и липса на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви труден, но в същото време и неочаквано успешен и благоприятен за работа ден. Успехът ще дойде, ако сте планирали задачите си и сте ги подредили по важност. Бъдете активни. Ако имате уговорена делова среща, желателно е да я осъществите в първата половина на деня, който ви обещава добри финансови постъпления. Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравете за намерението си. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

КОЗИРОГ

Имате възможност да предприемете важни промени на работното място. Деня е добър за подготвяне на предстоящите разговори с ръководството и държавните организации. Не пътувайте, ако не сте сигурни в успеха на вашата задача. Ако са ви повикали на делова среща, опитайте се да я осъществите сутринта, защото следобед трудности ще ви попречат да я реализирате. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си.

ВОДОЛЕЙ

Сблъсквате се с проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение, които не желаят да чуят думите ви или ги тълкуват както им е угодно. Бъдете склонни на компромиси, защото сами рискувате да се лишите от помощта им. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете идеите им. Рискувате да си създадете проблеми и с ръководството. Личните ви отношения са застрашени от разпад. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

РИБИ

Днес сте изпълнени с идеи и затова не искате да се занимавате с преките си задължения. Ако ги обсъдите с колегите си, рискувате авторитета си. От сутринта проявете нужната активност. Завършете работата си, а обсъждането на новите планове оставете за по-нататък, за да не изнервите колеги си, като ги задържате на работното място. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта. Без значение дали сте мъже или жени, трудно ще издържите.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Лъвовете да не се обвързват с обещания, Девите да се заредят с оптимизъм

vesito

Дневен хороскоп за 19 януари: Критична ситуация за Овен, ново запознанство за Телец

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите се радват на спокойствие, рушат авторитета на Рибите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.