Хороскопът на Алена: Лъвовете да не се претоварват прекалено на работа, Девите да споделят идеи с партньори

ОВЕН

Не прекалявайте с натоварването на работното си място, особено след като дне Меркурий започва ретроградното си движение.  Не са изключени разправии у дома, защото сте изцяло във властта на емоцията, заради промените, които ви предстоя и малко ви притесняват. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми.  Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Не е изключена появата на неочаквани гости и заради ретроградния Меркурий. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите. Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

БЛИЗНАЦИ

Поставете началото на нови занимания до обед, като не бива да избързвайте с критиката по адрес на колегите си, нито да изявявате  желание да блеснете със способности на вашето работно място, а и ретроградния Меркурий няма да ви поощри. Разсеяни сте и вредите на себе си. Не се захващайте със задачи, които не можете да свършите. Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем, който ви притеснява. Дистанцията между вас може да е свързана с поредната интрига.

РАК

Предпазвайте се от неблагоприятното влияние на хора от вашето обкръжение. Очаквайте проблеми в общуването с колегите и деловите си партньори, ако при ретроградния Меркурий се налага да отхвърлите спешни задачи. Не позволявайте да ви тласкат към бързо приключване на вече започнатите. Бъдете компромисни в отношенията си с околните. Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

ЛЪВ

Не ви е позволено прекаленото натоварване на работното място. Стремежът ви към успех или желанието ви да разрешите бързо всички задачи води до грешки и преумора. Възползвайте се от възможността да изразите чувствата си, но без излишна емоция. Простете на хората, които са ви обидили, ако искате да си възвърнете спокойствието и хармонията в отношенията. Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

ДЕВА

Денят ви позволява активна работа и ви дава възможност да общувате с лекота с деловите си партньори. Не пропускайте да споделите с тях идеите си. Очаква ви среща, която ще запомните с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви. Не ви се вярва, че интимния ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

ВЕЗНИ

Не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си. Задълбочете се в работата си.  Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката, която, въпреки че се чувствате унизени, е без основание. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние. Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

СКОРПИОН

Предстои ви труден ден. Избягвайте активната професионална дейност. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подпишете документи, но ако не са свързани с финанси.  Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви предстои един изпълнен с положителни промени ден. На работното място се справяте с много заради приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Звездите ви закрилят. Деловите разговори са успешни. Работата ви прави впечатление на ръководството и на вашите колегите. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

КОЗИРОГ

В този ден, ако не сте си взели отпуск, стабилизирайте постигнатото дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото с яд нищо няма да постигнете. Деловите срещи и разговори са неуспешни. След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Време е да започнете с промените в живота и на работното си място. Резултатите очаквайте след известно време. Случайните запознанства оставят следа в живота ви и са ви от полза. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

РИБИ

Пригответе се от сутринта за проблеми у дома. Ако не сте семейни познати и приятели ще ви натоварят с техни задачи, въпреки че сте претоварени със служебни задължения. На работното място жънете успехи, а следобед и приходи от търговия. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние. Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

Свързани новини

Модните тенденции при дамските обувки за 2024

Regiona

Заложете на добрия сън – защо е важно да инвестирате в качествени матраци

Regiona

Топ 5 причини да носите дрехи втора ръка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.