Хороскопът на Алена: Везните остават за срещи след работно време, Скорпионите изневеряват на интелекта си

ОВЕН 

Доволни сте от работата си и ще получите похвала от вашите колеги, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби. Ограничете срещите с деловите си партньори и не уговаряйте подписване на договори в този ден, за да обмислите още веднъж клаузите, които защитават вашия интерес. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Разговорите ще бъдат успешни, ако не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете задачите си и не ги отлагайте. Очаквайте приходи, с които ще приключите успешно годишните си разплащания за предишната година. Каквото и да се случва около вас, не се впечатлявайте. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни, ако се налага да предприемате решителни делови промени. Не взимайте прибързани делови решения. Погрижете се за ваш възрастен роднина. Делови предложения, даващи ви възможности за промяна на работното място няма да липсват и днес, но ще ви притеснят, защото имате други цели. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

РАК

Верният подход към колегите ви е начин да заслужите подкрепа на вашите планове. Всички начинания ви носят успех, признание и отлични приходи. Деловите ви отношенията ще претърпят неочакван обрат, който трябва да приемете спокойно и да извлечете полза за себе си. Не пропускайте романтична вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете навреме. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

ЛЪВ

Трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при вашите колеги се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си. Предпазвайте се от предизвикани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти. Вашите планове може да се реализират, ако сте достатъчно дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са добронамерени, но целят да измъкнат от вас нужната информация. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Предстоящи срещи и служебни задължения ви принуждават да останете и след края на работното време. Не се притеснявайте. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. Не позволявайте да ви отклонят от служебните задачи, които трябва да завършите. Успехът е с вас. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Потиснати сте, защото ви убеждават, че няма да се справите със задачите си, а вие неблагоразумно сте повярвали, изневерявайки на самите себе си и на вашия интелект. Още днес намерете най-новата информацията, която ви носи полза. Успехите от начинанията не са ви гарантирани, затова ги обмислете още веднъж преди да направите крачката към тях. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Прекалено сте инатливи и несговорчиви, заради невъзможност да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде изключително висока, защото ще осъзнаете причините, които са ги породили и ще избегнете грешките. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това.

КОЗИРОГ

Ще изненадате всички с успеха си и с отсъствието на каквито и да било финансови затруднения или проблеми на работното място. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не прекъсвате събеседниците си. Възможни са загуби. Отхвърлете най-неотложните си задачи. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. Избегнете влошаване на финансовото си състояние.  Не отлагайте деловите разговори, но внимавайте в думите и действията си. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си.

РИБИ

Ще успеете да осъществите замислените цели с упоритост и предпазливост. Преодолявате преградите по пътя към успеха уверено, но без риск. Доверете се на интуиция си и бъдете коректни към колегите си. Пазете се от неприятели. Не бързайте да взимате решение за финансови инвестиции, въпреки очакваните приходи. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с тях. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

Свързани новини

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

Съвети при вземане на кола под наем

vesito

Дневен хороскоп за 7 март: Любовта ще е приоритет за Дева, Риби- отстоявайте мнението си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.