Хороскопът на Алена: Везните в сутрешна разправия, Скорпионите да не се поддават на изкушения

ОВЕН

Пазете се от непредвидени сблъсъци на мнения с вашите колеги. Запознанства, които не са подходящи за вас може да ви отклонят от поетия път в този почивен ден. Не е изключено да провалят професионалните ви планове. Трудностите са породени и от прекалената ви доверчивост и от навика ви да обсебвате хората около появили се около  си. Направете правилна преценка на поведението си. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие.  Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ТЕЛЕЦ

Полезно е, въпреки че деня е почивен,  да се преборите с егоизма си и с материалните си стремежи. За трудностите по пътя ви не е виновен никой, освен вас. Справете се сами с тях. Престанете да търсите странични причини за ваше оправдание. Просто си спомнете, че при вашето желание да сте перфекционисти и вие често грешите. Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Подвластни сте на промени заради стремеж точно в почивния ден да докажете, че сте готови за новите си задължения. Въоръжете се с търпение и не се противопоставяйте на хората от обкръжението си. Не проявявайте агресия и не се налагайте. Причината да сте недоволни от постигнатото и от себе си е, че не сте успели да отнемете от ваш колега задача, която носи добра печалба, защото бихте се справили по-добре. Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

РАК

Търпението и коректното отношение към всички е трамплин за вашите нови успехи. Не започвайте нищо ново в почивния ден. Обмислете добре плановете си. Това ви е достатъчно. Деловите разговори са успешни, но не забравяйте, че не бива да подписвате документи с неясно съдържание. Договорите за кредитиране или съдружие оставете за следващите дни, за да сте сигурни, че са ви необходими. Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

ЛЪВ

Напрежението е огромно, а деня е почивен. Начинанията ви са обречени на провал заради хората, с които сте решили да работите. Повечето задължения ще ви отнемат почти целия ден. Въоръжете се с търпение. Не се обвинявайте, че не сте преценили правилно силите си. Имате ги, но не сте готови да насочите енергията си към поставената цел. Не бъдете прибързани и обмислете добре каква помощ да искате. При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

ДЕВА

Уверени сте в силите си и ще успеете във всички занимания, като ги завършите до края на почивния ден. Не поставяйте ново начало. Обмислете възможностите за стабилизиране на финансовото си състояние. Планирайте задачите си за седмицата въпреки почивния ден. Вашите колеги са разочаровани от нежеланието ви да им се доверите. Без значение дали сте семейни или имате стабилна връзка,  заведете любимите си пора, на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

ВЕЗНИ

Денят е почивен и е успешен за вас. Анализирайте поведението на околните и ако не е това, което очаквате, преценете дали не сте го предизвикали със свои действия. Мнението и идеите ви ще бъдат чути от вашите колеги. Единствените проблеми са породени от сутрешна разправия с децата ви, която ви пречи да работите активно, защото постоянно мислите за тях. Вечерта именно почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

СКОРПИОН

В почивния си ден не се поддавайте на изкушения, свързани с рисковани действия. Подтикват ви ваши приятели. Те знаят добре, че ако се захванете с нещо, винаги го завършвате и намирате необичайни решения за проблемите. Емоцията ви е повече от допустимото и ще се отрази на работата и на отношенията ви в делови план, а е редно да ги съхраните. Опитите ви в този ден да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. Без значение е дали сте семейни или сериозно обвързани, проблемите ви са гарантирани.

СТРЕЛЕЦ

Отново сте във властта на емоция и прекалената ви чувствителност, която пречи на реалната преценка на ставащото в този ден. Работата, с която сте се захванали изисква много усилия, за да се справите с възникващите проблеми. Не е изключена подкрепата на хора, от които изобщо не я очаквате. Не я отказвайте!  Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

КОЗИРОГ

Причината да сте напрегнати е породена от незавършени задачи, които сте изоставили заради други задължения. Днес е почивен и ви позволява да се организирате и да ги приключите и да обмислите бъдещите си планове. Начинанията не са успешни, ако не сте завършили всичко изостанало. Не обмисляйте промени, за да избягате от отговорност и не пропилявайте успешния ден. Ако сте преценили, че най-сетне човекът до вас е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че се опитва да е водещ в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте напрегнат почивен ден. Не сте освободени и от делови разговори и от съвещание с вашите колеги и началници. Ще са успешни и ползотворни, ако запазите спокойствие и не показвате лошото си настроение. Не демонстрирайте вашата независимост и амбициите си. Внимавайте в думите и не бъдете инатливи, когато отстоявате вашето мнение, защото инатът не е ваша печеливша позиция. Несемейните жени ще изживеят романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

РИБИ

Разправия с ваш колега ви действа потискащо в почивния ден, но ви позволя да се отказвате от задълженията си. За да изясните чувствата си излезте извън вашия офис. Ще избистрите мислите си и ще осъзнаете какво да промените. Бъдете отговорни към задълженията си. На работното място очаквайте запознанства с нови делови партньори, които ще ви бъдат полезни в месеците пред вас. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

Свързани новини

Мъжете се съмняват, че жените винаги лъжат за тези 5 неща

vesito

Демистифициране на кетоацидозата: просто ръководство за разбиране на сериозно състояние

Regiona

Какво трябва да знаем за възможностите на Амазон в областта на дигиталния маркетинг?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.