Хороскопът на Алена: Близнаците обзети от желание да творят, Раците да извършат неотложни ремонти

ОВЕН

Днес, въпреки че деня е почивен, сте подвластни изцяло на емоцията, която е причина да сте прекалено напрегнати. Не е изключено усложняване на отношенията с брачната ви половинка. Не разчитайте на покровителството на Съдбата, ако сте решили да давате съгласие за финансови инвестиции. Дочакайте по-подходящ период, когато ще сте увеличили доходите си. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

ТЕЛЕЦ

През почивния ден не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при изпълнение на задачите ще ви помогне да избегнете грешките и да си спестите стреса и преумората. Преследва ви чувство на недоволство от свършената работа, което е  причина за раздразнителност и склонност към разправии. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден сте обзети от желание да творите и да направите нов скок по пътя на професионалната си реализация. Бъдете готови да помагате на колегите си. Вслушвайте се в съветите, които ви носят полза. Независимо от желанието ви за активна работа, сякаш не сте удовлетворени от постигнатото и от факта, че жънете успехи с лекота. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

РАК

На работното си място се съсредоточете в задачите си. Следобед в почивния ден извършете неотложните ремонти у дома, за да не възникнат сериозни проблеми в близко бъдеще. Не отказвайте предложената помощ. Доволни от себе си ще бъдат тези от вас, които работят спокойно и не създават конфликти. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

ЛЪВ

В почивния ден получите изненадващо предложение за изгодна работа, но с парите трябва бъдете внимателни. Не харчете, доволни от бъдещите приходи, които не трябва да очаквате бързо, а и още не сте започнали на ново място. Прекъснете без скандали и агресия всички делови партньорства и познанства, които ви вредят. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Контролирайте емоциите си през целия почивен . Ако сте на работното място отхвърляйте само задачите, които са от вашата компетентност и не се захващайте с нови. Не рискувайте. Във ваша полза е да отложите деловите срещи и разговори. Не се изкушавайте да подписвате в този ден финансови и банкови документи. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ВЕЗНИ

В почивния ден живота ви ще се появят хора, които ви поднасят нови идеи и възможности за изява и ви помагат да погледнете на живота си от друга гледна точка. Провеждайте разговорите със спокоен тон. Имате възможност да въплътите в реалност своя стара мечта. Всичко зависи от спестяванията ви предишния месец. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

СКОРПИОН

В този почивен ден сте подвластни на много противоречия, създадени от вас, въпреки че не си го признавате. Привидно всичко ставащо в живота ви е обичайното и се усещате стабилни, но сте напрегнати. Жънете успехи, но подсъзнателно изпитвате недоволство от постиженията си. Вслушайте се в своята интуиция. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

СТРЕЛЕЦ

Промените в почивния ден са непрекъснати. Ако работите днес бъдете делови и умерени в думите си. Същото важи и за отношенията с хората от роднинското ви обкръжение. Пазете се от некоректни партньори, които сте предизвикали с действията си и манията си за уникалност, която често ви вреди. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

КОЗИРОГ

Налага се да се отдадете на работа в почивния ден в подкрепа на свои колеги, които според вас не я заслужават. Направете го, за да си спестите упреците от началниците си. Бъдете коректни и спазвайте изискванията, наложени на работното място. Ако сте на ръководен пост изгубете малко от ценното си време и посетете  ваши служители, които имат здравословни проблеми и не са на работа. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

ВОДОЛЕЙ

Обсебени сте от мисли, изцяло подвластни на  проблеми свързани със здравето ви. През целия почивен ден имате нужда от почивка. Контролирайте емоцията. Планетите ви подкрепят във всички начинания. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в думите си, за да не си създадете проблеми и да не оставите погрешно впечатление у хората. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте изневерили не се надявайте, че ще ви очакват в легло, посипано с розови листенца.

РИБИ

В този почивен ден сте готови за нови трудови подвизи, но ви съветвам да не се напрягате с много задачи, защото преумората ви вреди на здравето. Не отказвайте помощ на близки или приятели. Деловите предложения заслужават вниманието ви и ще ви донесат добри приходи в следващите дни. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

Свързани новини

Съвети при вземане на кола под наем

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да избягват излишните разговори, Козирозите да не допускат влияние отстрани

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да не се притесняват от работни проблеми, Козирозите да очакват професионални неуспехи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.