Хороскопът на Алена: Близнаците да се примирят с обстоятелствата, интересни новини оправят настроението на Раците

ОВЕН

Трудности ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си, които до този момент не ви впечатляваха. Творите ги със своята прибързаност и необмисляне на детайлите и на работното място и у дома. Срещите ви днес са много. Не се съгласявайте да участвате в инвестиционни проекти. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия си. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

ТЕЛЕЦ

Бъдете рационални на работното място. Денят ви обещава да приключите със задълженията си успешно въпреки трудностите. Ако пътувате, бъдете внимателни. Ако разберете по всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Щастливи сте от новината, че сте осъзнали колко обичани от вашите любими. Съвсем скоро ще се уверите сами, защото ще чуете признанието им. Вечерта ще сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не се ядосвайте на несполуките си. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Примирете се с обстоятелствата и скоро ще се радвате на успехите си. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си и да помогнете на тях. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно щастие и хармония. Няма да ви липсва романтична среща, последвана от желани и незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта, интересни новини, които отдавна очаквате, ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. Стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете идеите на вашите колеги. Вечерта организирайте семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали е безпричинна. Вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете е реално и дали ще ви донесе полза. Вечерта прекарайте сред семейството си в тихи и приятни разговори. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви, мили неомъжени жени.

ДЕВА

Очаква ви успешен ден, включително и в делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ВЕЗНИ

Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Не уговаряйте романтични срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подходящия партньор и да си гарантирате щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

СКОРПИОН

Днес е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със задачите си за деня. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи. Компромисите в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни разговори. Ако избухнете без причина ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не правете ненужни разходи. Планирайте рационално работата си и разпределете сили си така, че да избегнете неприятностите. Обземат ви чувства, за които до скоро не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не трябва да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

КОЗИРОГ

Поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която ще получите. Не допускайте грешки на работното си място. Не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка. През целия ден бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ВОДОЛЕЙ

Всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си за излизане от финансовата криза и начините за финансова стабилизация.
В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на партньора си. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви.

РИБИ

Новини може да се отразят  на душевното ви състояние, защото сте състрадателни. Не ви засягат пряко, но се отнасят за ваш колега, на когото държите. Подкрепете го с присъствието си. Бъдете внимателни при делови срещи. Отчетете всички детайли в разговорите, за да се справите с изискванията, преди да започнете работа. Интимните ви отношения са нестабилни, скъпи жени. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новия си интимен партньор. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

Свързани новини

Най-здравите дизелови двигатели, произвеждани някога

vesito

Хороскопът на Алена: Овните срещат странни непознати, Телците да обмислят доходни предложения

vesito

Пътеводител за мокра храна за кучета

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.