Хороскопът на Алена: Близнаците да подготвят нови договори, Раците са прекалено дейни

ОВЕН

Не се впускайте в необмислени промени, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си. Ще се провалите до края на деня и никой друг няма да ви е виновен. Професионалните си задължения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работното място. Пазете се от конфликти с ръководството и колегите. Трудностите са породени от ваши действия. На работното си място се справяте отлично. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните делови разговори. Обмислете и подгответе за подпис новите договори за сътрудничество. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени, трябва да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

РАК

В този ден сте прекалено до дразнещо дейни, защото вашите колеги искат да си почиват докато работят. За съжаление следобед ви очакват разочарования. Ще ви бъде трудно да прецените правилно новите хора около себе си. Със задачите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Личните отношения са затруднени, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимите си хора.

ЛЪВ

Очакват ви неприятни новини, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви, особено ако са свързани с ваши задачи, неоценени както очаквате. Възможен е конфликт с ръководството. Анализирайте действията си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Самоанализът е задължителен. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

ДЕВА

Денят от сутринта се познава и ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Новите любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Семейните да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

ВЕЗНИ

По-добре се откажете от намерението си да пътувате, освен ако не сте зад волана и отивате на почивка. На работното място избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които ще предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си.  Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до конфликт в следващите дни. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

СКОРПИОН

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари или с големи инвестиции. Бъдете внимателни и не се опитвайте да прикривате от партньорите си финансови проблеми, ако ги имате и сте притеснени. Опитайте се да избягвате критичните изказвания. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора създайте хармония и в сексуалните си отношения.

СТРЕЛЕЦ

Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите. Единственото изискване е да изслушвате събеседника си. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили. Ако все още се обичате с интимната си половинка, не губете своята индивидуалност и не се поддавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

КОЗИРОГ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни, вървите бързо към завършване на поставените задачи. Направете корекции на плановете си, свързани с вашето работно място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед. Не бъдете прекалено импулсивни. Не се заяждайте за грешките, неволно допуснати от колегите ви, които са поправими. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

РИБИ

В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза ви лишават от предпазливост. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

Свързани новини

Водата от водопровода крие ли опасности? Какво трябва да знаем?

Regiona

Как да изберем работно облекло

Regiona

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.