Хороскопът на Алена: Близнаците да не споделят проблеми, Раците да не се впечатляват от интриги

ОВЕН

Не се опитвайте да прехвърляте задълженията си на вашите колеги, защото ще се окаже, че са ви лишили от приходите ви, като са се заели и с вашата работа, а Съдбата ще им наложи и своите санкции. От деловите предложения извлечете максимална полза. Ако имате намерение да сменяте работното си място или сферата на дейност, не го обсъждайте в този ден. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си на работното място. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка.

ТЕЛЕЦ 

Поставете ново начало, което днес ви позволява да се издигнете на ново обществено и професионално стъпало, ако това е вашата цел, но с разум и умереност. На работното място се справяте добре, ако сте съсредоточени и не пилеете времето си в безполезни разговори. Дразни ви намесата на вашите колеги, които искат да ви помогнат. Поспали сте до късно, но не са изключени разправии на близките ви със съседи, за които ще ви информират по телефона, ако живеят на друго място. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си.

БЛИЗНАЦИ

Опитите ви да привлечете вниманието на околните, като споделите за ваши проблеми, са безсмислени и ви носят допълнителни проблеми. Свикнали сте сами да се справяте и с вашите и с техните трудности. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете финансовите си  ходове. Служебните разговори са успешни. Денят е благоприятен и за допълнителна работа. Бъдете решителни и поставете исканията си. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Трудно ще я убедите в обратното. Запазете спокойствие когато се приберете и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. Несемейните да не се отдават на секс с непознати партньори.

РАК

Целият ден е успешен за вас, дори и ако се опитват да ви вредят и да ви пречат, защото Съдбата ще възмезди вредителите. Не се впечатлявайте от интригите на ваши близки. Очаквайте предложение за делово пътуване. Ако прецените, че ще ви натовари го откажете, дори и ако успехът който ще пожънете си заслужава да го осъществите. Важна стъпка в живота си ще направите, ако постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Днес трябва да кажете това на половинката си и да не допускате сексуални мигове, които отново са обвързващи ви.

ЛЪВ

Възможни са проблеми и заради грешки, които сте допуснали преди време на работното място. Пътуванията зад граница са нежелателни. Днес сте прекалено обвързани с притесненията си. Тревогите ви са неоснователни, но могат да провалят вашите планове. Не се опитвайте да правите непоискано добро, защото няма да оценят помощта ви. От началото на годината сте осъзнали, че трябва да промените личния си живот и започвате с промяната. Днес сте наясно, че нещо в брака ви куца. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

ДЕВА

Срещнете се с делови партньори, за да обсъдите бъдещите си финансови ходове. Денят ви обещава успех, ако сте разумни и не инвестирате в губещ проект. Притеснени сте и се надявате да поговорите с ваш приятел, за да ви олекне. Ваши близки ви искат отново пари назаем, който може и да не ви върнат. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в този ден. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Внимавайте да не се намесят интриганти.

ВЕЗНИ

Всички дейности изискващи въображение и творчески подход, а такъв можете да приложите във всяка професионална сфера, ви носят успех. Обърнете внимание на деловите предложения, без да давате краен отговор. Успех ще си гарантирате и ако сте гъвкави и приспособими. Справяте се успешно със служебните си задължения. Не проявявайте щедрост без причина. Рискувате да усложните отношенията с роднините си и интимната си половинка, ако спорите и се противопоставяте на тяхното желание да пътувате. Отказът ви трябва да е аргументиран, а не изтъкан от обидни нотки.  От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове.

СКОРПИОН

Разрешете наболелите проблеми на вашето работното място, след като колегите ви не успяват. Ще заслужите уважение, а и ще се справите със служебните си задължения. Не е изключено да осъществите отдавнашна мечта и да постигнете желания успех. Не правете прибързани изводи, ако не сте уверени в правотата си. Появата на влиятелни хора, ще ви изненада с неочаквано предложение за нова работа. Внимателно го обмислете, защото може да преобърне изцяло личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Изяснете причината и не позволявайте нова криза в отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

На работното място се задълбочете в задълженията си. Тези от вас, които се занимават с търговия, само да обмислят, но без да сключват на финансови сделки, от тях зависи да бъдат предпазливи, ако искат да спечелят. Разочаровани сте от ваши близки, които са споделили лична информация и са ви наранили. Забравете за тези хора. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към хората, дори и ако не ги познавате. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се постарайте да изненадате приятно интимната си половинка с романтична вечеря за двама и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Проведете деловите разговори, от които зависи бъдещото ви професионално развитие. Обмисляйте добре предложенията и не бързайте да се съгласявате с тях, ако ви притесняват. Не разчитайте на късмета си, ако искате да постигнете целите си и да изживеете поредната си професионална победа. Обстановката в дома ви е напрегната, заради изблиците на ревност от ваша страна. Вместо да осъзнаете своите грешки се съмнявате във верността на половинката си. Сексът няма да оправи отношенията ви. Откажете се вместо да настоявате инатливо.

ВОДОЛЕЙ 

Не действайте под влияние на емоцията, каквото и да се случва около вас. Наложете си спокойствие и обмисляйте задълбочено всичко, което имате намерение да предприемете. Не се бавете, а се възползвайте от предложенията за нови професионални изяви изпречили се на пътя ви, но съобразете и ограниченията. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование, свързано с човек от обкръжението ви, защото бързо ще го забравите. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пренебрегвате. Вечерта ще ви изненадат с приготвената с много обич романтична обстановка и интимни мигове.

РИБИ

Разчитайте на себе си и не се доверявайте на вашите колеги, за да постигнете мечтите си и да осъществите плановете си на работното място. Не губете време в очакване, въпреки  ако мислите, че е дошъл подходящия момент. Ще си създадете ненужни проблеми. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете служебните си задачи. Не разчитайте, че новото ви романтично запознанство ще се превърне в трайни отношения, особено ако не сте приключили стара връзка. Не изневерявайте, ако сте семейни и искате вечерта да се отдадете не сексуални наслади.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Водолеите се радват на спокойствие, рушат авторитета на Рибите

vesito

Хороскопът на Алена: Лъвовете да не поемат нови задачи, Девите да не подписват договори

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи с приятели, Раците да не позволяват да ги мамят

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.