Хороскопът на Алена: Близнаците да не се натоварват със задачи, Раците да не доказват, че са незаменими

ОВЕН

Въпреки идеалният за пътувания и промени ден е по-добре да не сядате зад волана, ако не искате да ви съставят акт за превишена скорост. Вашият перфекционизъм изчезва когато сте зад волана и сте склонни да се вживявате в ролята на автоджигити. Изнервени сте и сте склонни да спорите. И днес няма да ви се разминат трудности и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

ТЕЛЕЦ

По възможност избегнете общуване с деловите си партньори от сутринта в този почивен ден, както и  се откажете от поставянето на ново начало. Очаквайте недоразумения с ваши близки, заради различие в мнението ви по проблеми, свързани с ремонти. Не реагирайте прибързано на нечия критика, дори и ако е роднинска. Можете да пътувате. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

БЛИЗНАЦИ

Не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че денят е почивен и е благоприятен защото никой не ви досажда с простотиите на политиците и можете да работите без напрежение. Ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес направени на чашка, но не ги приемайте с наивно задоволство. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

РАК

Ще ви принудят в почивния ден да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете, но го сторете спокойно и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими, защото така засилвате озлоблението на колегите си. Спестете си неприязънта и негативизма на тези, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

ЛЪВ

Очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия, но в никакъв случай не бързайте да ги влагате в нов проект. Изпитанията в почивния ден са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с околните, само защото искате да си почивате, но не ви е възможно. Не бива да се ядосвате, че работите, защото този факт ви носи отлични приходи. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

ДЕВА

Избягвайте срещи и разговори с деловите си партньори и не поставяйте началото на нови занимания в този почивен ден. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на собствената си интуиция, въпреки че на моменти ви се иска да направите резки промени в живота си. Днес и Съдбата ви предупреждава за предстоящите проблеми. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

ВЕЗНИ

От сутринта в почивния си ден сте изпълнени с нежелание да работите. Не се изкушавайте да обмисляте взимането на заем преди изборите, защото трудностите ще са си за вас. Не са изключени проблеми, за които трябва да намерите компромисно решение. Очаквайте приходи, но не давайте гласност, че сте ги получили. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

СКОРПИОН

Денят е почивен и е добър за обогатяването с нова информация, която ще издигне на ново ниво вашия интелект и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, свързано с творчески срещи и обмяна на опит, ако сте ги уговорили предварително. Бъдете самокритични и не проявявайте прибързаност! Въпреки или точно защото е почивен, този ден  ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

СТРЕЛЕЦ

В този почивен ден не обмисляйте смяна на работното си място и не взимайте важни решения, особено свързани с финанси. Дори и при примамливи предложения, обмислете добре действията си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора. От сутринта очаквайте недоразумения и претенции от страна на близките си. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия.

КОЗИРОГ

Не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата, които ви налага живота или Съдбата. Податливи сте на залитане в крайности, от веселост до гняв, от щедрост до нежелание да дарявате. Поканата за гостуване при ваши близки изисква да сте предпазливи и сдържани в общуването. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели и не сте подозирали, че са готови да ви вредят. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени, да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и неблагоприятен за поставяне на ново начало, но без прибързаност. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили предишните дни. Не проявявайте раздразнителност, ако ви искат заеми, защото сте си виновни сами. Неблагоприятното съчетание на странични фактори, водещи до трудности, може да ви създаде неприятности от различно естество. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване. Семейните да не допускат изневери, ако живеят щастливо и в хармония с половинката си.

РИБИ

В този почивен ден ще усетите леко неразположение, а причината е в предишните дни, когато сте били притеснени, но сте премълчали и сте заключили в себе си лесно решими проблеми, които все още преживявате. Трудностите не са ви по вкуса. Не се вживявайте в чужди драми, които имате навика да превърнете във ваши, а работете активно до и вечерта се приберете да си почивате. Ще усетите известно отпускане и тъга вечерта, ако сте отпаднали и уморени. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните създават спокойствие и хармония, Скорпионите да преценяват думите си

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи с приятели, Раците да не позволяват да ги мамят

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да не проявяват щедрост, Раците да не хлътват в ненужни разходи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.