Фотоизложба и книга за Света гора представят в музея в Гоце Делчев

Общински исторически музей Ви кани на откриването на фотоизложбата „Света гора – Атон, през обектива на двама географи“ и представянето на книгата на проф. Румен Пенин „Света гора – Атон. География на духовността. Фотопис на един географ“. Събитието е посветено на 60-годишнината от основаването на Геолого-географския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, 50-годишнината на катедра „Ландшафтна екология и опазване на природната среда“ и 10-годишнината на сайта Географ БГ. Събитието ще се състои на 8 април 2024 г. от 17:30 ч. в Общински исторически музей-Гоце Делчев. Изложбата ще гостува до 21април 2024г.
Очакваме ви!

Свързани новини

Съветникът Кирил Ваклинов: Призовавам Томов, по примера на кмета Бръчков, да освободи от наем всички, които ползват общински обекти за периода 27 ноември -21 декември

vesito

Банско домакин на детски конкурс за красота и таланти

vesito

ОБЩИНА СТРУМЯНИ ПОСРЕЩНА СВЕТЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК „СВЕТО БОГОЯВЛЕНИЕ“ – ЙОРДАНОВДЕН!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.