Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ пристига в Гоце Делчев

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети гр. Гоце Делчев със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8”.
На 15.07.2024 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на „Една от 8”, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза. За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с „Една от 8“ на телефон: 0878 16 17 18 след 01.07.2024 г., всеки работен ден между 10:30ч. и 16:00 ч.
Срещата с „Една от 8“ ще се проведе в Залата на Община Гоце Делчев, адрес: гр. Гоце Делчев, ул. „Царица Йоанна“ 2, партер. Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от „Една от 8” ви очакват!

Свързани новини

Кметът на Дупница със сигнал до прокуратурата за опит да се източи крупна сума от бюджета на общината

vesito

Добри новини за Сандански! Одобриха за финансиране още три важни инфраструктурни проекта

vesito

Звено “Озеленяване”-Сандански извършва окастряне и премахване на сухи клони и дървета

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.