Красота! Удоволствието си има име! Хотелски комплекс „Боже име“- бижу в Балдево!Селски дух…уют и топлина!

С голям басейн, модерен ресторант и изкусително меню заработи отново Хотелски комплекс „Боже име“ в планинското село Балдево. Комплексът се разпростира на панорамен хълм с красиви гледки към Пирин планина и Родопите.

Балдево е само на 12км. от Лещен и на 20км. от Ковачевица.

Романтични вечери и положителни емоции очакват всички, които макар и за кратко намерят време за откъсване от своето ежедневие и гостуват в Хотелски комплекс „Боже име“.

Ваканционният комплекс е заобиколен от красива природа и аромат на борова гора. Предлага просторна и слънчева плажна зона с басейн и шезлонги, просторен ресторант с места на закрито и сенчеста лятна част.

Всеки желаещ да се наслади на лукс и красота, вече има тази възможност в Хотелски комплекс „Боже име“!

Хотелската част е изградена самостоятелно на терасовидна площадка. Широка алея със зеленина и цветя отделя студията от плажната зона като така се гарантира спокойствието на почиващите.Студията са подходящи за семейства. Обзаведени са с вкус и с грижа за пълния комфорт на гостите.

Архитектурните решения претворяват старите строителни традиции, които срещаме в Ковачевица и Лещен. Красивите каменни зидове, нишите за цветя, камините и плочниците, са изпълнени от местни майстори.

А обновеният ресторант изкушава с уникални гозби от екологично чисти продукти.

Удоволствието си има име – Хотелски комплекс „Боже име“.Той е отлично място за семейни тържества, сватби, фирмени партита или корпоративни събития, бизнес срещи с коктейл и др.

Тел. за резервации: 0897 923140

Свързани новини

Санкции за нарушителите: Кметът на Дупница ограничи паленето на огньове за Сирни заговезни

vesito

Единодушно! Кметът на Сандански бе преизбран за председател на Сдружението на Югозападните общини

vesito

Община Банско с апел към жителите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.