Фестивал „Рагада Дугада“- музикална експлозия в Банско

Фестивал „Рагада Дугада“ дебютира в Банско в най-отпускарския месец на годината. Организаторите обещават наелектризиращо тридневно преживяване от 2-ри до 4-ти август в калейдоскоп от музика и атракции в незабравима планинска обстановка.
На „Бяла сцена“ в Банско посетителите ще се насладят на динамичен състав от групи, диджеи от световна класа, първокласни звукови системи, зашеметяващи светлинни шоу и разнообразни семейни забавления. За най-малките деца ще бъде организиран специален кът с аниматори и разнообразни занимания. По-големите и възрастните ще могат да наемат велосипеди и ATV, да летят с балони и парапланери и да рисуват с графити и спрей.
„Бяла сцена“ предлага 600 седящи места, а общият брой на зрители и участници в събитията, които могат да се съберат едновременно е 5000 човека.
 Организаторите осигуряват свободен вход за деца до 12 години, придружаващи родителите си, безплатен транспорт от центъра на Банско до сцената и обратно, безплатен паркинг и къмпинг до сцената задните на фестивала.
Повече за фестивала: https://ragada-dugada.fun/

Свързани новини

Поредно латино предизвикателство приеха жители и гости на Благоевград

vesito

Ученици от Кочериново на 8-дневна визита в Италия по „Еразъм+“

vesito

Секретарят на Община Благоевград Дейвид Арабаджиев с престижна награда

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.